Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocny_pukacz

Ale mi ukochana loda zroooobiła....

Polecane posty

Gość Nocny_pukacz

...aż mi się paznokcie pozwijały na lewą stronę. Ma te usta ta moja kochana kobieta, oj co za mistrzyni! I jak jej tu nie kochać!

Gość jakiego ja mu zrobiłam...
Ostatanio zrobiłam swojemu facetowi takiego loda, ze myslalam, ze zaraz bedzie eksplodował. Tak strasznie się podnieciłam tym, ze sprawiam mu przyjemnosc, jak powiedział ,ze zaraz skonczy i zebym się odsuneła. To poczulam ,ze chce,zeby skonczył w moich ustach. Wyssałam z niego wszystko. Czułam, ze mial nieziemski orgazm!!! Przy okazji, moze ktoś coś podpowie, aby nastepnym razem było mu jeszcze lepiej? :)

ale jestes dowcipny/a :/ Ja pytam powaznie !

Gość damianek234
czy jak robisz loda to masz orgazm? Moja dziewczyna mówiła że nigdy tak nie ma jest podniecające ale orgazm tylko jak ja jej robię minetkę

Gość SGH
Przy okazji , moze ktoś coś podpowie, aby nastepnym razem było mu jeszcze lepiej? nastepnym razem ma byc jeszcze lepiej???? i nastepnym jeszcze bardziej? a co za jakis czas ma być????? może od razu utnij mu fujarę nie bęziesz mieć problemu z nastepnym razem

Chyba faktycznie macie racej, żeby nie polepszać. Mimo wszystko chciałabym być dobrą kochanką i za każdym razem robić coś nowego. Nie tylko o oral mi chodzi. Ale o dotyk, seks, o wszystko. Chce go zaskakiwać za kazdym razem, nie chce popasc w rutyne. Uwazam, ze seks jest bardzo wazny w zwiazku i trzeba o niego dbać, poprostu. damianek234 czy jak robisz loda to masz orgazm? Moja dziewczyna mówiła że nigdy tak nie ma jest podniecające ale orgazm tylko jak ja jej robię minetkę Nie, orgazmu nie mam, no chyba, że moj męzczyna pobudza mnie delikatnie ręką i własnie wtedy kiedy chce a nie moze, np. dosiegnac, podczas gdy ja pieszcze go oralnie... sprawia,ze szybciej dochodzę. Czuję się mega podniecona jak czuję, że jemu sprawiam przyjemność. Chociaz ostatnio jak skonczył i poczułam jak się trzęsie, jego naprawde długi orgazm i to jak mu dobrze, czułam się porównywalnie do orgazmu :)