Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YTGTYHYHY

ZAGUBIONA

Polecane posty

Gość YTGTYHYHY

JESTEM ZAGUBIONA W SWOIM ŻYCIU!!JESTEM Z MĘŻEM RAZEM 8 LAT MAŁŻEŃSTWEM JESTEŚMY 2 LATA,MIESZKAMY W UK,MAMY SYNAK 2 MIESIĄCE I MIĘDZY NAMI SIĘ NIE UKŁADA Z DNIA NA DZIEŃ JEST CORAZ GORZEJ A CHODZI O PIENIĄDZE CAŁY CZAS SIĘ KŁÓCIMY,GDY NIE BYŁO KASY W POLSCE BYŁO OK MIĘDZY NAMI TERAZ, PRZEZ TE 6 LAT W UK,SPORO ODŁOŻYLIŚMY ALE CO Z TEGO PRZEZ KASĘ WSZYSTKO SIĘ PSUJE MIĘDZY NAMI,NIC MNIE NIE CIESZY!!

Gość motyla ucho
zweryfikuj swój wybór kobieto, bierz swoją działkę kasy i spierdzielaj do polski

Gość Anglia niejeden juz zwiazek
zniszczyla, moj tez.

Gość YTGTYHYHY
DOKŁADNIE ZA DUŻO PIENIĄŻKÓW,GDYBY MOŻNA COFNĄĆ CZAS NIE BYŁO BY NAS TU W UK!! NIE MAMY Z MĘŻEM INNYCH TEMATÓW TYLKO O PIENIĄDZACH,JA JUŻ MAM DOSYĆ,JA CHCĘ WRACAĆ DO PL A MĄŻ SIĘ WŚCIEKA ŻE NIE !!

mój jest tam od 4 miesiecy . ja za żadne skarby nie wyjade . kłótnie o kase były już tutaj / a tam zostane całkiem sama / jestem nielot ,jak kivi.

Gość To nie tak...
A może nie pieniadze są problemem? Może to tylko preteskt?

to nie tak - ale skoro sie pieprzy odkąd kręca pieniądze w uk ?? I odkad mają juz odlozone? Ona chce wracać a on chcę więcej i więcej.. Wystarczający powód.. inne priorytety

Gość YTGTYHYHY
PIENIĄDZE SĄ PROBLEMEM,JA NIE CHCĘ WRACAĆ DO PRACY PO MACIERZYŃSKIM BO NIE CHCĘ TU MAŁEGO ODDAĆ DO ŻŁOBKA,MUSZĘ WRACAĆ JUŻ DO PRACY WE WRZEŚNIU MAŁY BĘDZIE MIAŁ 11 MIESIĘCY,MĄŻ CHCE GO ODDAĆ I KONIEC,BO KASY TRZEBA A JA UWAŻAM,ŻE JUŻ DOSYĆ NAM TEJ ANGLII I TRZEBA WRACAĆ DO POLSKI DO RODZINY,RODZICÓW!!JUZ TE 6 LAT NAM WYSTARCZY TYM BARDZIEJ,ŻE PRZYJECHALIŚMY TU NIBY TYLKO NA 3 MIESIĄCE A WYSZŁO 6 LAT!! A DRUGI POWÓD ŻE NASZE MAŁŻEŃSTWO SIĘ PRZEZ TA ANGLIĘ ROZPADA BO WCIĄŻ KASA I KASA....

ale on tego naprawde nie rozumie ?? :/ jesli rozmowy nie pomagają to powiedz ze bierzesz małego do polski i jak mu się znudzi anglia i ciągła pogoń za kasą to niech wróci do rodziny

przelicznik jest tragiczny . nie mam męża , faceta , ojca . mam tylko przekazy , ja nie pracuje od tygodnia ,. . bo tak mnie zrobili . .nie dam sie poniżać . on wali dniówke + nadgodziny . musi tam za coś żyć . i miec cos z Zycia(oprócz kobiet). ja ufam . on jest bardzo zazdrosny . ale zdecydował sie pojechac . jestem wierna . i jestem z tego dumna . jesteśmy 12 lat po ślubie .

mój też wyjechał po raz drugi . sam zdecydował , nic nie dałyby tłumaczenia . wiedział ,że 3-ciego nie będzie

Gość YTGTYHYHY
U NAS JUŻ DO TEGO DOSZŁO,ŻE MĄŻ PRZELICZA MAŁEMU ILE NA JEGO MLEKO WYDAJEMY!!!MASAKRA JAKAŚ!!BEZ KASY ŹLE ALE Z KASĄ JESZCZE GORZEJ...

YTG....> jedż do domu . wychowaj dzieci . , zapewnij dziadków . (jeśli masz możliwość) , zapewnij jak najwięcej z tego jak ty się wychowałąś.. Gościu wsiąkł . nie daj sie WALCZ O DZIECI ,

wspolczuje meza..sama mieszkam za granica i finansowo uklada nam sie na prawde bardzo dobrze, w zwiazku tez, ale pieniadze nigdy nie byly powodem konfliktu, ja w sumie nawet nie wiem dokladnie ile zarabia maz, a on nie wie ile zarabiam ja, mimo ze konto jest wspolne, co prawda ostatnio pol zartem pol serio powiedzial ze za duzo wydalam na zakupy ( faktycznie o wiele za duzo) wiec kazalam mu jechac w ostania sobote samemu i zrobic zakupy na caly tydzien ponizej 100f:D wyrobil sie cwany:D jego mina bezcenna:D