Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hthgthrt

od kiedy schudłam i rozpuscilam włosy

Polecane posty

Gość hthgthrt

4 kolegów z klasy zaczeło mowic mi "czesc" o dziwo przez 6 lat nie potafili słowa tego wobec mnie użyć :o jeden zaprosił mnie na kawe pozostali chca odprowadzac pod dom :o mezczyzni to jednak podgatunek jak byłam grubsza o 10 kilo byłam nikim a ja wciaz jestem taka sama w srodku';(

Gość fdhfgshsdfg
nie martw sie, gdy ja zalozylam firme i zaczelam odnosic sukcesy finansowe nagle stalam sie interesujaca partnerka do rozmowy na nk i w ogole. w szkole bylam szara myszka, nikt z klasowej elity mnienie zauwazal. teraz chca wejsc do d... bez wazeliny. smieszy mnie to. Taki jest ten swiat.

Gość Suszony brokuł
to utucz się ponownie, nie myj włosów - niech się załuszczą, zawiąż je w byle jaką kitę i będziesz miała spokój skoro tak ci to przeszkadza :)

Gość hthgthrt
nie przeszkadza ale smieszy;) i zadziwia

Gość Suszony brokuł
no a teraz powiedz tak sama szczerze - częściej na ulicy zdarza ci się zerknąć na przystojnego, dobrze ubranego faceta, czy raczej na jakiegoś przeciętniaka w spranych portkach ?

Gość maaaalena
no właśnie, to idzie w dwie strony :D Miałam kolegę w liceum, taki przeciętny, trochę gruby i chodził z nami rok czasu, a potem jedna z koleżanek go spotkała, a właściwie na nowo poznała na mieście i zaprosiła na studniówkę. Niesamowicie się zmienił, zeszczuplał, był po prostu przystojnym, pewnym siebie kolesiem. Moje koleżanki, które wcześniej nie zwracały na niego uwagi, skakały wokół niego i podrywały :P. Więc wierz mi, że żadna płeć nie jest pod tym względem lepsza.:)