Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość your name please

Imię Agnieszka dla córeczki - co sadzicie

Polecane posty

Gość gość
08:24 i chyba jestes narcyzem, myslisz ze ktos to przeczytal? kogo to w ogole obchodzi?

Gość sówka1313
Moim zdaniem śliczne imię

Gość gość
imię Agnieszka ani trochę mi się nie podoba.

Gość gość
znam jedna Agnieszke, wyjątkowa podła sucz

Gość Księżniczka Agnieszka

To jest bardzo ładne imię nawet dla małej dziewczynki. Można je zdrabniać na wszelkie sposoby np. Agusia, Aguś, Agusiaczek, Gutek. Sama mam tak na imię i jestem z tego bardzo zadowolona😉 u mnie w szkole są tylko 2 Agnieszki, a pełno Julii i Amelii 

Gość Gosc

Agnieszka jest w porzadku.  Nie jest dla mnie jakims super imieniem, ale malo teraz spotykana wiec czemu nie?  Fajna odmiana.

Gość gość

Bardzo ładne imię. Agnieszki są bardzo serdeczne, wrażliwe i pilne. 

Gość Imię

Mam tak na imie 😊 nie bardzo je lubię 😊 ale zdrobnienia już tak. Dla mamy jestem Aguś dla babci Agusia dla taty byłam Jagna albo Jagienka ❤️. To bardzo poważne imię jak dla dziecka. Raczej mało spotykane teraz. Wszystkie Agi które znam są cudownym przemiłymi osobami. 

Gość gosc

Ja rowniez mam same pozytywne skojarzenia z Agnieszkami.  Imie jest fajne, a teraz podoba mi sie duzo bardziej jak jest malo uzywane.  Jeszcze bardziej uwielbiam zdrobnienie Jagna.

Gość Mam tak na imię

Mam tak na imię i mi się osobiście bardzo podoba. W tej chwili mam 15 lat i u nie w klasie są same Julki i Olivki. Ja bez zastanowienia dałambym tak na imię córci

Gość Gosc
Dnia 7.12.2010 o 10:40, Gość your name please napisał:

a czy ktoś tutaj tak nazwał córeczkę? Jakie macie doświadczenia z Agnieszką?

Doświadczenie mam takie że sama mam tak na imię 😂 w podstawówce było nas 6 w klasie... jestem rocznik 82, kiedyś było bardziej popularne... corke nazwę Monika, zawsze mi się podobało. 

Gość gość
Dnia 9.04.2019 o 00:30, Gość gosc napisał:

Ja rowniez mam same pozytywne skojarzenia z Agnieszkami.  Imie jest fajne, a teraz podoba mi sie duzo bardziej jak jest malo uzywane.  Jeszcze bardziej uwielbiam zdrobnienie Jagna.

O matko jak ja nie znosiłam i nie znoszę jak ktoś moje imię zdrabniał na Jagnę czy Jagusię!

Gość Gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

O matko jak ja nie znosiłam i nie znoszę jak ktoś moje imię zdrabniał na Jagnę czy Jagusię!

A ja tam lubię gdyż mam mile wspomnienia z tym 😄. Tata mówił do mnie Jaguś ❤️. W pracy kolega Jaga hahha a babcia Jagódka. W ogóle per Agnieszka to mowi do mnie teściowa reszta zawsze zdrabnia Aguś Agi Agusia 

Gość Gość
Dnia 8.04.2019 o 23:30, Gość gosc napisał:

Mieszkam w Szkocji i chociaż ja nie lubie swojego imienia to Szkoci uwielbiają. Nie potrafią wypowiedzieć oczywiście ale dla nich jest bardzo egzotyczne hahah 

Gość Agnieszka
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Nigdy mi się nie zdarzyło 😅 I dobrze bo nie zdzierżyłabym... nie lubiłam Też zdrobnienia Aga. Zawsze mówiłam że to rodzaj ropuchy Ja jestem Agnieszka. 

Gość Mila

Mi zawsze to imię kojarzyło się z dziewczyną z wioski. Ogólnie nie podoba mi się i bym nie dała tak dziecku . Ale to Wam rodzicom ma się imie podobać a nie całej reszcie 

Gość gość

Super imię, ani nie staromodne ani nie zdziwaczale nowoczesne. Mnóstwo zdrobnień, a bez zdrobnienia brzmi tak poważnie. 

Gość Gosc

Niespecjalnie, jak ja beda nazywac za granica z tym "sz", Agata ladniejsze

Gość gość
57 minut temu, Gość Gosc napisał:

Normalnie, "sz" wymówi praktycznie każdy. Raczej ze zbitką "gn" mają problem.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Nooo, to już jest problem faktycznie , jprd😂   Ty rozumiem zawczasu dałaś swojej Jessica , żeby klienci za granicą języka nie łamali😂

Gość gość
45 minut temu, Gość gość napisał:

Nooo, to już jest problem faktycznie , jprd😂   Ty rozumiem zawczasu dałaś swojej Jessica , żeby klienci za granicą języka nie łamali😂

Albo Samanta😂

Gość gosc
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mieszkam w Szkocji i chociaż ja nie lubie swojego imienia to Szkoci uwielbiają. Nie potrafią wypowiedzieć oczywiście ale dla nich jest bardzo egzotyczne hahah 

Mam znajome o tym imieniu w Ameryce Polnocnej i tutaj tez to imie jest lubiane- stwierdzilam ze zdziewieniem.  Tak jak my nadajemy Liamy, Mije itd poniewaz takie egzotyczne i inne tak samo dziala to w druga strone.  Niestety, my tego nie zauwazamy, ze nasze imiona sa atrakcyjne.

Gość nie mam konta

o Jezusie tylko nie Agnieszka. Imię takie niekobiece, brzydkie, dla kujonki, sztywniary. Wszystkie Agnieszki jakie znałam były właśnie takie. Agnieszka jest najbrzydsze z tych pospolitych imion z lat 80-tych.

Gość gość
10 minut temu, Gość nie mam konta napisał:

o Jezusie tylko nie Agnieszka. Imię takie niekobiece, brzydkie, dla kujonki, sztywniary. Wszystkie Agnieszki jakie znałam były właśnie takie. Agnieszka jest najbrzydsze z tych pospolitych imion z lat 80-tych.

A nieprawda, bo najbrzydsza jest Anka 😄 Nudna, szara, nijaka mysza 😄 - ot, moje skojarzenie.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

A nieprawda, bo najbrzydsza jest Anka 😄 Nudna, szara, nijaka mysza 😄 - ot, moje skojarzenie.

Zgodze sie- najbardziej nudna, szara i przezroczysta jest Anna.  Pomimo tego nadal jest caly czas nadawana.

Gość gość

Zarówno Anna jak i Agnieszka to typowo wioskowe imiona.

Gość gosc
45 minut temu, Gość gość napisał:

Zarówno Anna jak i Agnieszka to typowo wioskowe imiona.

Dla mnie Hanka i Maryska sa typowo wioskowymi imionami, ale teraz w modzie i razem z ludzmi przeprowadzaja sie do miast 😉