Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleinka

Czy łyżeczkowanie macicy jest bezpieczne?

Polecane posty

Gość koleinka

Chodzi mi o znieczulenie,ile trwa sam zabieg. Moze któraś z Was miała? Moja Mama się na takowy wybiera,a ja umieram ze strachu!

Gość po nłyzeczkowaniu lula
hejka co do bezpieczeństwa tego zabiegu to nie ejstem expertem i nie odpowiem. wiem tylko ze mogą sie potem jakieś zrosty porobic ale najczesciej po takim zabiegu jak mi dają antybiotyk. ja zabieg miałam o 12.00 a o 13.00 wybudziłam sie juz leżąc w pokoju. miałam podaną narkozę , teraz nie robi się już zabiegu przy zneiczuleniu miejscowym . po wybudzeniu przywiatł mnie potworny ból i sennośc - ledwo mówiłam, prosiłam mamę by kogos zawołala i żeby podali mi śr. przeciwóbolwy bo myślałam, że nie wytrzymam Po kroplówce było już dobrze .po kilku godzinach wstałam do toalety i wtedy dosłownie zalało mnie krwią nie pomogła nawet legnina krwawiłam przez 6 dni jak przy normalnej miesiączce. dzis mineło 3 miesiące od zabiegu czuje sie super , miesieczkuje normalnie

Gość koleinka
Dzięki za odpowiedź. Moja Mama miała już ten zabieg i niestety musi go powtórzyć. Nie chce,by ktokolwiek tym razem szedł z nią,bo uważa,że to nie ma sensu,że dopiero przyjść,jak będzie wypisywana. Piszesz,że trwało to godzinę. A jaki miałaś powód łyżeczkowania? Pamiętam,że przy poprzednim razie Mama nie brała zwolnienia.