Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

jaka suknia na sylwestra dla grubszej rozm 46

Polecane posty

Gość apaulina

pordzcie

WÓR Z OTWOREM NA GŁOWĘ A TAK POWAŻNIE TO JEST WIELE ŁADNYCH SUKIEN - TEN ROZMIAR TO NIE KTO WIE CO

Gość apaulina
prośba no dobra dla grubej ale i tak nie schudne do sylwestra do normalnych rozmiarów a chciałbym jakos wygladac

to zalezy co masz ładnego do podkreslenia a co trzeba zakryc to ,ze nosisz 46 nie mowi wszystkiego jesli masz ladny biust polecam http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d3/d433/3589226/1286283544.jpg&imgrefurl=http://szafa.pl/c3589226-dla-puszystej-dzianinowa-sukienka-46-48.html&usg=__q9INPLXfEPL3l-6P8GEgsU-Ksf0=&h=798&w=432&sz=124&hl=pl&start=31&zoom=1&tbnid=0TDBcSE34ffRgM:&tbnh=148&tbnw=80&prev=/images%3Fq%3Dsuknie%2Bdla%2Bpuszystej%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D595%26tbs%3Disch:10%2C228&itbs=1&iact=hc&vpx=862&vpy=207&dur=521&hovh=148&hovw=80&tx=88&ty=284&ei=pfn9TJviMZyW4gbYyKCyCA&oei=ovn9TO5c0LjyA6_bvYwL&esq=2&page=2&ndsp=26&ved=1t:429,r:6,s:31&biw=1280&bih=595 a i zalezy czy to ma byc wybitnie wieczorowe

Gość nunino
mam do sprzedanai ladne dwie kiecki w tym rozmiarze mialam raz na sobie (wesele po porodzie) jedna szaro biala kosztowala mnie 600 zl odsprzedam za 150 a druga z c&a czarna w biale groszki kupilam za 200 zl odsprzedam za 50

Gość apaulina
biust mam ładny ramiona tez tylko jestem niska ta druga sukienka mi sie bardzo podoba

Gość apaulina
nunio a masz moze fotki tych sukienek

wiec druga pasowalaby jesli zalozysz wysokie szpilki do tego ladna fryzura makijaz dodatki i bedzie ok

Gość apaulina
no własnie podoa mi sie nawet

Gość nunino
podaj maila wysle ci ale nie kiecki tylko siebie w nich bo jestem w pracy teraz

Gość apaulina
magda480@wp.pl

Gość nunino
poszlo

Gość apaulina
obie sukienki sa bardzo ładne ja jednak szukam cos na sylwestra narazie

Gość Karolina i ta druga w jednym
skoro jesteś niska to tej długaśnej bym ci nie polecala

Gość apaulina
tak i poziome pasy tez dla mnie odpadają

Gość apaulina
ta mi się bardzo podoba i myśle że będzie mi pasowac

Gość nunino
ja tez jestem niska te paski o dziwo mnie nie poszerzaly nie wiem byc moze kroj czy gatunek tak sparwial nie mam pojecia ale gwarantuje ,ze na tym zdjeciu wygladam dobrze w porownaniu jak wygladalam wtedy w tamtych ciuchach;) za ta sukienke dalam 600 zl w butiku w rybniku nie pamietam nazwy teraz bo jestem w pracy chcialam za nia 150 ,mialam ja doslownie raz na sobie na weselu ,a ta w goszki mam zdjecie ale z boku i niewiele widac http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cae81ada3e48ac45.html z przodu jest ladna na dekolcie szkoda ,ze nie widac te sukienke tez zalozylam raz na poprawiny a pozniej zlecialo 30 kg i nie oplaca mi sie przerabiac ich za ta w c&a dalam 200 zl dokladnie 189 zl i chcialam ok 50

Gość nunino
dluga sukienka dla niskiej jest ok jesli zalozy sie odpowiednie buty i odpowiedni kroj sukienki

dla "puszystych" bardzo dobre sa sukienki z kopertowym wiazaniem,do tego mozna kupic jakas dobrze kamuflujaca bielizne,i bedzie ok:) Dobre tez sa sukienki z dekoltem w ksztalcie litery V,optycznie wyszczupla talie.

Gość maniakelefotele
trzeba mniej zrec wtedy w normalne kiece sie wejdzie