Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prolmed Polska

Czy macie problemy z nadciśnieniem tętniczym?

Polecane posty

Gość maccciek2
Czy taki lek tak naprawde bierze się juz na stałe ? Jak to wyglada i po jakim czasie widzimy efekty jego przyjmowania ?

Gość gość
Wiadomo ze czasami po jednej tabletce nie przejdzie ale własnie warto jest dbac o siebie i stosoac sie do zalecen lekarza.

Gość gość
Ja też kiedy tylko zobaczyłam ze cos jest nie tak i kiedy zle sie czułam od razu poszłam do lekarza. Lepiej jest dmuchac na zimne, a z nadcisnieniem nie ma żartów.

Gość cossska2
Bardzo dobrze zrobiłas. A Amlator tez jest świetnym lekiem i przy takich problemach na pewno skutecznie powinien zadziałać.

Gość kamilllba
O tym oczywiscie jakie leczenie wybrać decyduje lekarz, ale na pewno wazne jest to zeby jednak przy takich problemach chodzic do lekarza.

Gość gość
To prawda, ale jednak teraz własnie jest tak ze to lekarz wybiera odpowiednie leczenie. A na pewno wspomniany Amlator to rzeczywiscie bardzo dobry lek.

Gość gość
Trzeba tak czy inaczej iśc do lekarza bo jednak samemu sie nie wyleczysz :)

Gość ewwoska
Teraz sa niestety takie czasy ze jednak samemu cięzko jest sobie poradzić i na pewno wyleczyć. A nadcisnienie to niemalze plaga naszych czasów.

Gość kammoluszkowa
A czy prowadzicie jakąś diete ? czy jest coś co pomaga Wam tez uregulować wszelkie sprawy z nadciśnieniem ?

Gość bluunskowa
Na pewno dieta jest tutaj podstawa jesli chodzi o leczenie problemów zwiazanych z nadciśnieniem.

Gość gość
Takich dolegliwosci na pewno nie wolno lekcewazyć i tak czy inaczej powinniśmy jednak iść z tym problemem do lekarza.