Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onabezradnaaaaasssss

co zrobic z tym fantem?

Polecane posty

jestem w grupie z kolezanka i umowilismy sie ze zadana prezentacje(wlasciwie scenariusz lekcji ) przeprowadzimy razem ,Ona miala praktyki w przedszkolu wiec zaproponowala ze nie bedzie wiekszego problemu zby to zrobic ,wspolni napiszemy scenariusz lekcji a ja zrobie prezentacje z tego multimedialna .Mielismy na to z 3 miesiac ,ale ona ciagle zajeta i mnie zbywala ze musi pogadac z tymi przedszkolankami ,pozniej corka chora,pozniej ze nie moze bo cos tam ,pozniej zaczely sie zaliczenia to ze sie nie wyrobi i w koncu mielismy ostatni tydzien zeby to zrobic -dzwonie do niej a ona niby ma angine -w glosie wogole nie slychac choroby i mowie ada trzeba to zrobic bo ja nie mam zamiaru sie narazac babie!! no i ona mowi ze w jej przedszkolu co ma praktyki sie nie zgodzily i sproboje w takim unijny i tam tez nie mogla .Ona wymyslila ze po swietacg sprobuje naklonic te przedszkolanki i na pewno sie zgodza .Nie mam slow...bo ona wszystko olewa i przesuwa i teraz napisala ze wogole nie przyjdzie na te zajecia ze niby chora a ja mam sie tlumaczyc:/

Gość medal obrony bul bul
to jak twoja koleżanka ma córkę, to znaczy, że nie jest dziewicą

Gość Blondiqa
olej ja i zrob to sama a na lekcji powiedz babce ze ty jestes wylacznym autorem pracy i powiedz co bylo tego powodem

ja tez mam corke i tez mi czesto choruje no le ludzie ,ja nie mam zamiaru olac zajec ,bo mi zalezy zeby ta szkole skonczyc ..ale dzis juz wtorek i mam za malo czasu zeby to wszystko sama zrobic ,nie wiem jak sie wytlumaczyc

Gość Blondiqa
trzeba bylo myslec wczesniej a nie osiasc na laurach

Gość medal obrony bul bul
to ty też nie jesteś dziewicą

Nie przesadzaj, że za mało czasu. Zamiast siedzieć na kafeterii bierz się do roboty. Myślisz, że nauczyciel siedzi kilka dni i scenariusz lekcji układa? Do roboty kobito :)

tylko ja musze to przeprowadzic w przedszkolu a zeby moc przprowadzic to w przedszkolu musze zdobyc pozwolenie rodzicow i dyrektora! to nie jest takie hop siup ,scenariuz lekcji to godzina/2 ale ja musze miec ta lekcje udokumentowana zdjeciami