Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Pytanie do prawiczków - o seks

Polecane posty

maria izabela de la krata to może pomożesz Staligradowi? taki prezent od mikołaja;)

Gość do mary
czemu sie interesujesz tak prawiczkami, skoro sama mialas wielu partnerow?

Gość do mary izabela
.

to jej zainteresowanie prawikami jest dziwne. A po co Ci było zdjęcie Staligrada?

Pewnie powoduje nią zwykła ciekawość. Tak jak kiedyś ludzie przychodzili do cyrku pooglądać dziwaków.

do mary oczywsicie Ty wiesz wszystko o moim zyciu intymnym. gratuluje! Kapselko czemu dziwne? wczoraj gadalam z wieksza grópą i stwierdziłam, że to sa miłe chłopaki, ba nawet dowcipne ;-) a ze stalingradem starliśmy sie juz kilka razy w pewnych kwestiach i w sumie od dawna chcialam się przekonac czy z niego taki brzydal jak to wszem i wobec rozpowiada. tyle. nie widze tu niezdrowego zainteresowania

Dlaczego? Kobieta z brodą, syjamskie bliźniaki, człowiek-słoń i stary prawiczek - parada dziwadeł.

Gość <yy..yy>.
Zadaj sobie te same pytania i co znasz już ODP he he po co ty wogole je zadajesz

ależ porównanie do cyrku, to swietne porównanie :D dzisiaj, kiedy wiekszość nawet bardzo nieudanych facetów, moze skoczyc na dyskotekę wyjąć dwie stówy przy barze i mieć seks w ciągu godziny bycie tym, któremu nigdy nie udał sie zaden polów, jest bycie prawdziwym kuriozum :D dlatego ta pani jest taka niezdrowo podniecona, że my istniejemy w ogóle

Gość do maria izabela de la krata
sama pisalas ze mialas 11 partnerow, wiec powinnas lubic babiarzy

korjanos- i to jest jedyna rzecz , która mnie w was drazni! postrzeganie swiata przez pryzmat tego czy ktos ma doswiadczenie seksualne czy nie. Myślisz, ze Ci którzy maja dziela ludzi na tych którzy mieli do 5 partnerow i na tych ktorzy mieli wiecej? Gdyby mi sie fajnie nie pisało to bym nie pisała i tyle.

Ależ my tak świata nie dzielimy. Jednak to, że ktoś nigdy nie miał dziewczyny oznacza, że ma wiele wad. A to już robi różnicę.

nie zaliczylem nie ta pani nie jest niezdrowo podniecona. wierz mi, że ta pani ma inne podniety w zyciu. Echhh tak liczba partnerow swiadczy o czlowieku! O tym co go interesuje, z kim rozmawia. W ogole determinuje cale zycie! Czy wy naprawde tak myslicie?

skoro są tacy fajni to czemu nie mieli dziewczyn? bycie miłym to trochę za mało żeby mieć dziewczynę.

kazdy ma wiele wad- jeden z tego powodu bedzie mial problemy w relacjach z dziewczynami, ktos inny bedzie mial inne problemy np ze znalezieniem pracy, skonczeniem studiow, relacjach z rodzicami itd. Mozna mnozyc w nieskonczonosc!

a gdzie jest Darker bo go dawno nie widziałem? doszły mnie słuchy żę jedna niewiasta jest nim zainteresowana.

liczba partnerow jest bardzo wazna. kobiety, ktore mialy wielu partnerow zwykle sa wyniosle, wredne, nadmiernie pewne siebie i z taka pogarda patrza na ciapowatych, niezbyt meskich facetow. poza tym sama byc na pewno prawiczkowi szansy nie dala

do maria izabela de la krata moze Cie zaskocze, ale w y nie macie tego wypisanego na czole, a nie mam w zwyczaju zadawać ludziom takich pytan. co do reszty mysl sobie o mnie co chcesz... ja sie za taka nie uwazam. i znowu oceniasz ludzi pod katem seksu, tak jak pisalam wyzej. smutne to.

Zawsze jak poznaję kogoś nowego pytam czy jest prawikiem.No jest to najważniejsza rzecz jakiej trzeba się dowiedzieć na starcie żeby właściwie ocenić człowieka.

niektorzy sa tak ciapowaci i brzydcy ze maja to na czole wypisane

przyznaj sie ze nie bylabys w stanie stworzyc zwiazku z prawiczkiem...