Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Pytanie do prawiczków - o seks

Polecane posty

Gość ale o co tu chodzi
''Nie postrzegam siebie w kategoriach osoby moralnej. Prawdę mówiąc nie mam nic przeciwko wbiciu komuś nożna w plecy jeśli tylko będzie mi się to opłacać. Ludzie są z natury źli więc działam prewencyjnie.'' właśnie przyznałeś się do tego, że posiadasz osobowość psychopatyczną

Gość rmobom
a jesli chodzi o dziewictwo ..To uwazam ze nie jest konieczne . Wolałbym zeby dziewczyna była dziewicą albe moglaby byc tez taka ktora miala jednego partnera przede mną .. Nie chciałbym być natomiast z kims kto sypiał z dwoma albo wiecej facetami w życiu ..

Gość rmobom
ale w moim wieku mam prawie 28 lat trudno znalezc dziewice .. Jesli rozgladalbym sie za dziewczyna to tylko 20 letnia .. 28 latki raczej dziewicami nie są wiec nie ma sensu bym sie za takimi kobieta mi ogladał .

Gość rmobom
jesli sobie nie znajde dziewczyny to byc moze pojde na dziwki ,a le nie wczeniej niz za 5 lat

Gość ooooł gasz
''trzeba znac umiar. prawictwo i zasady sa złe , puszczalstwo rowniez'' haha co za idiotka, wbij sobie do pustego łba - że to w twojej opinii jest złe, i w sumie nikogo ona nie interesuje każdy ma własną filozofię 'dobra' i 'zła'

ha ha! Chcecie dziewicy, żeby wasze braki w technice nie były zbyt widoczne- to zostało juz dawno udowodnione, ba nawet jeden się do tego przyznał. Jednocześnie w sumie wam wszystko jedno. Wczoraj Stalingrad wprost mnie zapytał czy mu pomogę, a zanaczam, że dziewica nie jestem :-) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4675350&start=480

Gość rmobom
jesli sobie nie znajde dziewczyny to byc moze pojde na dziwwki ,a le nie wczeniej niz za 5 lat

Gość najlepiej szukac dziewicy
i puszczalskimi sie nie przejmowac

no nie wiem czy dużo będzie 20 latek dziewic. Do tego masz nikłe szanse u 20 latki one bardziej patrzą na wygląd faceta. Taka np 28 latka już bardziej doświadczona i wie że wygląd to nie wszystko.

czuje się rozczarowany Staligradem a twierdził żę odchodzi z kafe i co która mu pomoże zerwaćz prawictwem? miał iść do dziwki przed urodzinami kłamca jeden...

1 ) gdyby jakas kobieta chciala z wami seks bez zobowiazan zgodzilibysie sie ? Prawdopodobnie tak. Im piękniejsza tym bardziej znikają hamulce moralne. Osobiście nie mówię, że od razu. Musiałbym ją poznać, wymienić trochę zdań, nazwiązać jakiś kontakt. Czyli innymi słowy - "musiałbym pochodzić, od razu nie daje". Oczywiście mówię o sytuacji, gdybym był trzeźwy. 2 ) czy gdybyscie byli przystojni to kazdy z was by korzystal ile wlezie jak koledzy czy nadal szukal swojej dziewciy? Podejrzewam, że nie szukałbym dziewicy. Nie szukam jej teraz, dziewic prawie nie ma. Uważam, że gdybym miał dziewczynę i załóżmy jej życzeniem było czekanie do ślubu, uszanowałbym. A gdybym był wolny, korzystałbym sobie z życia, dlaczego nie? Nie na zasadzie inna dziewczyna co tydzień, ale jakiś luźny pseudozwiązek?

Gość rmobom
pojde za kilka lat na dziwki bo w zyciu wszystkiego trzeba przynajmniej raz sprobowac .. Seksu rowniez ... JAk bede mial 60 lat to moge miec klopoty z erekcją dlatego nie bede okłladał wizyty u dziwki za 20 lat .. Zrobie to za kilka lat kiedy erekcja jeszcze jest bezproblemowa JEdni probują trwaki z ciekawosci i do tego nie wracają , a innych to wciaga ..

coś mi się zdaje Staligrad że gdyby się Tobą interesowały kobiety to byś ani jednej nie przepuścił.

Może masz rację ... ale sądzę, że od razu nie poszedłbym spać z kobietą. Musiałbym wymienić 3 zdania.

Wielu rzeczy w życiu nie zaznasz, nie polecisz na księżyc, nie wygrasz szóstki w totka, nie zdbobędziesz medalu olimpijskiego itd. Do tej listy dopisz seks i nie kombinuj z dziwkami, bo po co? Pogódź sie z losem.

a czemu by nie spróbować z dziwką? fakt nie polecę w kosmos bo przekracza możliwości finansowe ale na dziwkę mnie stać.

Gość rmobom
1 ) gdyby jakas kobieta chciala z wami seks bez zobowiazan zgodzilibysie sie ? jeszcze zadna laska mi czegos takiego nie proponowała . Czasem laski pytały czy nie chciałbym zostać ich chłopakiem czyli była to propozycja randki .. Ale popozycji seksu nigdy nie miałem Raz jakas laska rzuciała do mnie tekstem obciagnac ci ? Ale to była kolezanaka i zrobiłą to w ramach zartu jak sadze ..

Gość oioioioi
rmobom laski ci podrywały a ty im dawałes kosza z jakiego powodu ? Masz/miałes fobie przed kobietami ?

Gość oioioioi
twoja psychika wymaga modernizacji .

A ja wam powiem, że widziałam Staingrada i gdyby chciał to dziewicem dawno by juz nie był i tyle. Widac jest dupa wołowa :-)

To dziwne - być przystojnym i mieć problemy z dziewczynami. Ja przynajmniej wiem czemu mnie unikają.