Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Pytanie do prawiczków - o seks

Polecane posty

Gość do maria izabela de la krata
a twoj facet mial wiele kobiet?

Miał chyba 6. Pracuj chłopaku nad głosem :-) A tak poważnie, nawet nie wiecie jacy nieladni faceci maja dziewczyny i zony, naprawdę. Czyli wygladaja na prawiczkow a nimi nie sa. Wniosek- nie oceniaj po wygladzie :-)

nawet nie wiecie jacy nieladni faceci maja dziewczyny i zony Wiemy, wiemy. I jakie samochody do tego.

Gość do maria izabela
jak wyglądał ten pierwszy sex z prawiczkami ?

to że mają dziewczyny czy żony to może być zasługa kasy lub po prostu łapali pierwszą lepszą.

pierwszy seks z prawiczkiem pewnie koszmar i dziewczyna musi parę miesięcy chodzić do psychologa żeby dojść do siebie;)

akurat tych dwoch kolegow ktorych mam na mysli nie ma samochodu :-) wybacz, ale nie bede opisywac moich intymnych przezyc na forum.

kobiety mowią 'on jest brzydki a ma ładną dziewczynę' często mając na myśli facetów brzydkich w inny sposób, często podają za przykłady jakichś aktorów, którzy mają nieprzyjemne, ale męskie rysy twarzy :D ja jestem brzydki w sposob niemęski, wygladam dokładnie tak jak napisalem, jak stary, nudny prawik, umiesz sobie wyobrazić starego prawika ? Jesli nie, to nawet nie próbuj.

Albo wygląd, albo kasa. Musi coś być cos z tych dwóch rzeczy, żeby zainteresować dziewczynę. Ewentualnie zamiast pieniędzy perspektywy na ich posiadanie.

Najgorsze jest to, kiedy prawiczek jeszcze się nie robi wyalienowany, to idąc na imprezę słyszy wśród kolegów "opowieści".

Staliningrad, moi najlepsi kumple to w dużej mierze starzy prawicy, zwłaszcza Ci ze studiów, więc nie mam tego problemu :classic_cool:, imprezy robimy przy kompie

nie zaliczyłem to jak zaklęty krąg z którego się nie wyrwiesz. No chyba że Tobie tak dobrze?

Maria już sobie odpusciła. Kolejna, która nie wytrzymała dyskusji z prawiczkową bracią :classic_cool:

eh chłopaki Marię wystraszyły a miał duże szanse Stalingrad na rozprawiczenie.

problem w tym że one nigdy w takiej sytuacji nie były więc co wiedzą o tym? udzielają trochę złe rady.