Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2018 Dobrym pomysłem na prezent jest ciekawa książka taka jak np. "Na gwiaździstych morzach" http://www.taniaksiazka.pl/na-gwiazdzistych-morzach-sara-sheridan-p-1001508.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Kwiecień 23, 2018 Książka to generalnie dobry pomysł na prezent. W przypadku wielu moich znajomych to się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2018 mozna teraz wymienic ps4 na ps4 pro w media expercie i wychodzi chyba najtaniej na rynku, wiec no, warte obczajenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2018 No ja dostałem 4 stówki znichy na plejaka i do tego hajs na akcesoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 O, mega. A można za ten hajs też gierce kupić? Bo GoW wyszedł dopiero co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2018 Fajne pomysły macie na Empik Foto i tam radzę szukać. Może poduszka ze zdjęciem? Albo magiczny kubek z foto? Ewentualnie fotoksiążka? Wszystko zależy głównie od preferencji i zainteresowań drugiej osoby. To nie powinno być coś przypadkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2018 Ja już kupiłam prezenty :) na stronie www.WielkiBambosz.pl są świetne rzeczy idealnie na prezent, w dodatku w rewelacyjnych cenach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dora86 1 Napisano Grudzień 17, 2018 W sklepie sferis.pl jest fajna akcja - prezentownik. Mądrze pogrupowali produkty w kategorie - m.in. dla niej, dla niego, dla dziadków, dzieci, nastolatków, a nawet takie najtańsze przydatne rzeczy - do 100 zł. Tam m.in. głośnik Bluetooth Baseus, uchwyt do smartfona, portfele, pendrivy, powerbanki - zawsze przydatne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia Wilczek Napisano Listopad 13, 2019 Bardzo łatwo wyszukać coś kreatywnego w internecie fachowcy24.com.pl teraz drobne upominki są na topie wybór jest przeogromny ja regularnie zamawiam i się jeszcze nie rozczarowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula12345 1 Napisano Grudzień 13, 2021 Najczęściej dzieciom z rodziny kupuję jakieś książki edukacyjne, malowanki z naklejkami, żeby jednak wolny czas był też spędzony z rodziną, a nie samotnie w pokoju. Dzieciaki strasznie się cieszą i bardzo często razem malujemy, uczymy się z książeczek - kupujemy od Wydawnictwa MD Monika Duda. Polecam serdecznie na Mikołaja i pod choinkę wspaniałe prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starszy muzyk 0 Napisano Grudzień 13, 2021 Z tymi tanimi prezentami, to różnie bywa, ale przede wszystkim prezent powinien być trafiony w zainteresowania obdarowanego. Ja mojemu siostrzeńcowi postanowiłem w tym roku pod choinkę sprezentować ukulele Be Joe FZU-06. Bardzo fajny dobrze brzmiący model, który powinien mu się spodobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgiełka091 0 Napisano Grudzień 20, 2021 Na stronę sklepu trafiłam przypadkiem, szukając biżuterii w internecie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Nie ma żadnych zastrzeżeń, naprawdę piękna biżuteria, przystępne ceny i natychmiastowa wysyłka. Przejrzysta, łatwa w obsłudze strona. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiszja 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Fajna świeca, kwiatek, lampka ozdobna, kule do kąpieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Millennia 0 Napisano Grudzień 31, 2021 Zawsze jakaś pierdółka do domu będzie ok, typu świeczka, album, ramki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta Groń 0 Napisano Styczeń 10, 2022 ja fajne pomysły na prezenty znajdują na Bass Polska dla facetów jakieś narzędzia a dla pań coś co ułatwi domowe obowiązki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenotro1234 0 Napisano Luty 22, 2022 też korzystam z tego, że mój facet uwielbia majsterkować i kupuję mu różne narzędzia na Bass Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauli_4 0 Napisano Luty 24, 2022 Hmm może jakieś dobre czekoladki jeśli ktoś jest fanem czekolady albo w przypadku męskiego osobnika może kartacz do brody? o ile taką posiada Czasem na stronie dlabrodacza są robione takie zestawy upominkowe więc można upolować coś fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D 1 Napisano Luty 26, 2022 No tak, wszystko zależy dla kogo i z jakiej okazji. Mój ostatni niedrogi prezent to poduszki dekoracyjne ze scandicsofa.pl, które kupiłam dla koleżanki do nowego mieszkania. W planach był zakup zupełnie czego innego ale jak zobaczyłam te poduszki, wiedziałam, że bardziej się z nich ucieszy niż z kompletu szklanek i miałam rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach