Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysły s

Pomysły na tanie prezenty

Polecane posty

Książka to generalnie dobry pomysł na prezent. W przypadku wielu moich znajomych to się sprawdza.

Gość gość
mozna teraz wymienic ps4 na ps4 pro w media expercie i wychodzi chyba najtaniej na rynku, wiec no, warte obczajenia.

Gość gość
No ja dostałem 4 stówki znichy na plejaka i do tego hajs na akcesoria

Gość gość
O, mega. A można za ten hajs też gierce kupić? Bo GoW wyszedł dopiero co:P

Gość gość
Fajne pomysły macie na Empik Foto i tam radzę szukać. Może poduszka ze zdjęciem? Albo magiczny kubek z foto? Ewentualnie fotoksiążka? Wszystko zależy głównie od preferencji i zainteresowań drugiej osoby. To nie powinno być coś przypadkowego.

Gość gość
Ja już kupiłam prezenty :) na stronie www.WielkiBambosz.pl są świetne rzeczy idealnie na prezent, w dodatku w rewelacyjnych cenach!

W sklepie sferis.pl jest fajna akcja - prezentownik. Mądrze pogrupowali produkty w kategorie - m.in. dla niej, dla niego, dla dziadków, dzieci, nastolatków, a nawet takie najtańsze przydatne rzeczy - do 100 zł. Tam m.in. głośnik Bluetooth Baseus, uchwyt do smartfona, portfele, pendrivy, powerbanki - zawsze przydatne rzeczy 🙂

Gość Natalia Wilczek

Bardzo łatwo wyszukać coś kreatywnego w internecie fachowcy24.com.pl teraz drobne upominki są na topie  wybór jest przeogromny ja regularnie zamawiam i się jeszcze nie rozczarowałam.

Najczęściej dzieciom z rodziny kupuję jakieś książki edukacyjne, malowanki z naklejkami, żeby jednak wolny czas był też spędzony z rodziną, a nie samotnie w pokoju. Dzieciaki strasznie się cieszą i bardzo często razem malujemy, uczymy się z książeczek - kupujemy od Wydawnictwa MD Monika Duda. Polecam serdecznie na Mikołaja i pod choinkę wspaniałe prezenty

Z tymi tanimi prezentami, to różnie bywa, ale przede wszystkim prezent powinien być trafiony w zainteresowania obdarowanego. Ja mojemu siostrzeńcowi postanowiłem w tym roku pod choinkę sprezentować ukulele Be Joe FZU-06. Bardzo fajny dobrze brzmiący model, który powinien mu się spodobać. 

Na stronę sklepu trafiłam przypadkiem, szukając biżuterii w internecie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Nie ma żadnych zastrzeżeń, naprawdę piękna biżuteria, przystępne ceny i natychmiastowa wysyłka. Przejrzysta, łatwa w obsłudze strona. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.

ja fajne pomysły na prezenty znajdują na Bass Polska dla facetów jakieś narzędzia a dla pań coś co ułatwi domowe obowiązki

też korzystam z tego, że mój facet uwielbia majsterkować i kupuję mu różne narzędzia na Bass Polska

Hmm może jakieś dobre czekoladki jeśli ktoś jest fanem czekolady albo w przypadku męskiego osobnika może kartacz do brody? o ile taką posiada 🙂 Czasem na stronie dlabrodacza są robione takie zestawy upominkowe więc można upolować coś fajnego 🙂

No tak, wszystko zależy dla kogo i z jakiej okazji. Mój ostatni niedrogi prezent to poduszki dekoracyjne ze scandicsofa.pl, które kupiłam dla koleżanki do nowego mieszkania. W planach był zakup zupełnie czego innego ale jak zobaczyłam te poduszki, wiedziałam, że bardziej się z nich ucieszy niż z kompletu szklanek i miałam rację.