Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość Czujna Ja
Witam serdecznie. A zwłaszcza naszych mężczyzn topikowych:) ...Dziś macie swoje święto i z tej okazji życzę Wam wszystkiego najlepszego a zwłaszcza odnalezienia kobiety swojego życia i szczęścia w miłośc:)

Gość zosia samosia 1
Witajcie :) Przyłączam się do życzeń Czujnej Wszystkiego najlepszego Panowie :)

Gość Czujna Ja
straaasznie mi dziś muli komp. szkoda:( bo nawet nie wiem czy mi się wyśle ten post.

wyciągnij wtyczkę zasilania z compa ...i odpal ponownie jak zgaśnie , czesto pomaga :)

Gość ja a co
o1 i ja tez sie moge dolaczyc do zyczen dla naszych chlopcow ;) 😘

Gość ja a co
wiataj zosiu :) piekna wiosna nam przyszla:) ale czemu ty nie na spacerku , ani na rowerku? tylko przed komputerem siedzisz?

Gość Czujna Ja
Witam wszystkich bardzo wiosennie. Coś niesamowitego poczuć ten zapach wiosny w powietrzu. Ach....cudnie :D

Gość ja a c o
witaj czujna ojjj tak..:) niech zyje wiosna!

Gość ja a co
i obysmy juz sniegu tej wiosny nie zobaczyli!

Witam Was :) No dzis pogoda ladna, nie ma co narzekac. Tym bardziej ze wczoraj jeszcze grad padal u mnie :P

Gość ja a co
witaj :) piekny dzionek dzisiaj, ale pozno wstalam i jestem rozleniwiona, nie mniej dziekuje za zyczenia i wzajemnie- milego wiosennego dnia ;)

Gość ja a co
oczywiscie wszystkim :)

Gość ja a co
witajcie wszyscy "samotnicy" ;) co u was slychac? pewnie cieszycie sie wiosna, ktora chyba juz niewatpliwie zbliza sie wielkimi krokami :) :) :) pozdrawiam bardzo wiosennie, moze "depresje" i tym podobne stany nie beda juz tak latwo sie nas imac;)

Witaj :) U mnie jest calkiem normalnie, a to chyba dobrze. Oczywiscie ciagle zdarzaja mi sie chwile smutku ale jakos sobie daje z tym rade :)

ja a co a u Ciebie co tam? Wydarzylo sie cos niespodziewanego, milego ostatnio? :)

Gość ja a co
czesc 17-latku :) nie , nic niespodziewanego i milego sie nie wydarzylo , na nic takiego nie licze ani sie nie spodziewam, postanowilam jednak zyc nieco inaczej niz do tej pory, w koncu dojrzalam do tego, ze pesymizm nic dobrego nie wnosi , staram sie nie byc ponurakiem, odnowilam kontakt z kims bliskim i pomimo tego, ze moze nie jestem szczesliwa , to jakos sobie radze -podobnie jak ty, chyba to sloneczko i obietnica wiosny tez maja duze znaczenie dla nastroju:) ach , troche zagmatwalam -jak zwykle, ta bliska osoba -dla jasnosci- to kolezanka :) wczesniej nie mialam zadnego zycia towarzyskiego , tylko praca -dom- komputer , strasznie smutne to zycie bylo, teraz troszeczke sie zmienilo, w malej czastce i bede pracowac nad tym , aby wiecej wychodzic do ludzi, a czy u ciebie cos waznego , nowego sie zdarzylo?

No to fajnie, ze starasz sie cos zmienic w swoim zyciu :) Powodzenia :) U mnie ostatnio tez nic specjalnego sie nie wydarzylo Wazne jest dla mnie to, ze osoby ktore poznalem calkiem niedawno nie odwracaja sie ode mnie. Daje mi to swiadomosc, ze moze jednak nie jestem takim wrakiem czlowieka za jakiego sie uwazam ;)

Gość ja a co
trzeba cos zmienic, bo tak , jak bylo do tej pory to ciezko zyc, wiec cos trzeba robic , nie stac w miejscu, to dobrze, ze ludzie sie od ciebie nie odwracaja , to niewatpliwie dodakje poczucia wartosci, ale wiesz , ze przyjaciol mozna ocenic dopiero po uplywie duzego czasu :( u mnie dopiero po prawie 10 latach , okazalo sie ,ze moja przyjaciolka nie jest tak naprawde moja przyjaciolka:( i tak zostalam bez przyjaciol, ale coz poradzic,,