Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość Czujna Ja
I przyszła wiosna. Roznosi mnie energia. Pojawił się ktoś na celowniku. Może to dlatego tak mnie zenergetyzowało. Fajne uczucie poczuć w sobie moc i chęć do działania:) Pozdrawiam:)

Gość samotna panna 30 latek
straszne - czuję dziś taką pustkę że chyba zacznę wyć! nie chodzi o seks, ale o brak rozmowy, przytulenia, gdy jest źle.... nie jestem pasztetem. Moze trochę za chuda jestem (BMI niecałe 18 5 wygląd 18 stalatki) . eh

Gość samotna panna 30 latek
klawiatura mi się na cyfry przełączyła...18,5 miało być

Gość ja a co
witaj samotna:) czujna:):) ale masz fajne, zazdroszcze Ci

Gość kobietainteresu22
Przepraszam, że się wtrącam w ten wątek, ale chyba każdy korzystający z Internetu chciałby przy okazji dorobić parę groszy. Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519

Gość ja a co
czy ktos tu jeszcze wogole zaglada? :( czujna pewnioe zajeta randowaniem..;)a gdzie reszta, tez randkujecie na wiosne?

Gość Czujna Ja
hej:) nie randkuje jeszcze...póki co jest flirt, ale randki jeszcze nie było. Ale tu faktycznie prawie nikt nie zagląda. Czyżby topik umierał? Co tam słychać? Jak wiosna?

Gość ja a co
narazie wiosny nie ma bo zimno :O u mnie po staremu , poza nowa praca, ktora jest w miare w porzadku- w porownaniu do poprzedniej- jest luksus :) czujna. a skad sie znacie, skoro randki jeszcze nie bylo? czyli nie widzieliscie sie jeszcze?

Hej:) U mnie wszystko w porządku, pogoda trochę sie zepsuła.Od poniedziałku prawie codziennie pada i jest chłodniej. W weekend odwiedziłam morze,a dawno go nie widziałam.I fajne było to ,że nie byłam tam sama.:) Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanego weekendu :)

Gość Czujna Ja
Ja a co - poznałam go w pracy, jest nowym pracownikiem w naszym dziale. O, widzę że się grono powiększylo:)

Gość Czujna Ja
Zosia a kto Ci towarzyszył? Czyżby jakiś facet?

Gość Czujna Ja
Ech, Zośka, ale jesteś tajemnicza:))) ale dobrze, nie chcesz to nie mów;)

Gość ja a co
zosiu , czyzbys ty tez poznala kogos na wiosne?

a ja byłem wczoraj na pewnej imprezie imieninowej , towarzyszył mi także 'prawdziwy mężczyzna ' ojciec czworga dzieci :)

Czujna i Zosia :) Wraz z nadejsciem wiosny szansa na zmiane zycia na lepsze :)

Witajcie.:) Jak na razie pogoda jest niewiosenna, zimno i pada deszcz,a święta już niedługo. Napiszcie czasami co u Was.: Pozdrawiam Wszystkich :) Ps Z wiosną wiele się zmienia , może również u mnie :)

Gość Czujna Ja
Witam słonecznie, wiosennie, nareszcie czuć wiosnę:) Przedświąteczne porządki dały mi w kość i czasu trochę zabierały, nie zaglądam już tak często. Pozdrawiam :D

Witajcie :) !7latek no proszę, ale z Ciebie muzyk :) Nie wiem czemu myślałam ,że grasz na zwykłej gitarze.:) Fajnie :) Mam pytanko: Cwiczysz w domu? Jeśli tak ,to co na to sąsiedzi? :)

Tak, cwicze w domu. Mam wersje dla ubogich czyli gitara + piracki guitar rig :) Gitara elektryczna sama z siebie jest bardzo cicha, a efekty daje na sluchawki wiec nikomu nie wadze hehe

Witajcie:) !7latek, fajnie ,że rozwijasz swoją pasję.:) Ćwicz, ćwicz i pewnego dnia o Tobie usłyszy świat :) Pogodnej niedzieli :)

Gość ja a co
17latku- swietne! :) choc nie moj typ muzyki