Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość sumienie-miłość
najstarsze to prostytucja

Weekend na pracach domowych, sprzątanie, pranie, palenie w piecu, gotowanie, film, takie tam pierdoły. Ale miałam dosyć intensywny tydzień pod względem towarzyskim,imprezowym, więc to zaszycie się w domu było mi potrzebne.

Witam. Nie mam szkoly, weekend wolny. Pojechalam na zakupy, ale zamiast poprawic sobie humor to go sobie do reszty popsulam :O nic nie kupilam , bo wszystko na mnie lezalo nie tak :( Czujna to dobrze, ze prowadzisz aktywne zycie, przynajmniej mniej czasu na myslenie o tym co boli, znam to, dlatego teraz ciesze sie, ze w okresie przedswiatecznym bede mogla troche uciec w prace. Pozdrawiam

Zosiu dawno Cię tu nie było. Pozdrawiam. Panno M. najważniejsze to nie dać się tym złym myślom , bo one jednak wracają, natrętnie i często, ale trzeba je odganiać znajdując sobie zajęcia. :) Chociaż poleżeć do góry brzuchem też czasem trzeba:)

Witaj Zosiu :) wiem, wiem, ze trzeba Czujna- a jak niedziela? mam nadzieje, ze nie natchnela Cie tak depresyjnie jak zazwyczaj ;)

Panno M ,dziękuję.Nie poddaję się jesiennemu nastrojowi. Jest ,jak jest,więc widocznie tak ma być.Poza tym,co ma być ,to będzie. Mam trochę więcej zajęć,ale to dobrze, bo mniej czasu na rozmyślania.

Witam:) Panno M, bo nic innego mi nie pozostaje, jak zająć głowę czymś innym. Tak jest łatwiej. U mnie dzisiaj na dworze szaro i mokro. Teraz mam urlop,więc będzie więcej czasu na granie. Pozdrawiam:)

Ja również wyszukuję sobie zajęcia, nieraz to już takie durnoty, ale coś trzeba robić.

No tak! sa postepy w grze na flecie? podziwiam, ze potrafisz sobie znalezc jakas pasje :) ja chcialabym, ale jakos nie mam zbyt silnej motywacji i tak np. na basen wybieram sie juz od ponad roku :D

A teraz najbardziej pasjonującym zajęciem jest palenie w kaflaku:) Zajmuje kupę czasu Daje satysfakcje jak się zagrzeje Budzi agresje jak się nie nie chce nagrzać Tyle emocji:D

Panno M, już sobie gram na flecie.Nie jest to takie łatwe i czasami górne dźwięki nie wychodzą czysto,ale uczę się dopiero od początku października. Czekam,aż będzie można grać kolędy.:) Bardzo mi się to podoba.:) Jak nie miałam fletu,to robiłam na drutach i szydełku.:) Miłego wieczoru.:)

Zosiu super:) Moja edukacja muzyczna skończyła się jakieś 25 lat temu. Nie pamiętam nic. A u Ciebie skąd się wzieła ta chęć nauki gry na flecie? Jakieś podstawy miałaś? Umiesz czytać nuty?

Czujna, rozbawiłaś mnie:D Panno M, kiedyś, kiedyś robiłam na drutach. Mam w dorobku nie chwaląc się ze trzy swetry i kamizelkę. Podsunęłaś mi myśl, może za to się zabrać? Wy to chociaż chodzicie do pracy, a ja? Wysłałam już tyle cv, że więcej już chyba nie można i póki co zero odzewu:)

Czujna tak fajnie opisalas te czynnosc palenia w piecu, ze gdybym nie znala tego odczucia to moglabym Ci pozazdroscic :P

Panno 51 bo ja w gruncie rzeczy mam dosyć duże poczucie humoru na sw.ój temat...tyle, że akurat w temacie miłości nie mam już tego dystansu. Oby Ci się poszczęściło z tą pracą.

Panno gdybys wykorzystala moj pomysl bylabym niezwykle uradowana, ze moglam w czyms pomoc :) a moze polaczyc te dwie rzeczy- teraz sa bardzo modne takie dziergane swetry..moze moglabys je sprzedawac np w internecie

Zawsze lubiłam muzykę. Jak byłam dzieckiem to ciągle chodziłam i coś śpiewałam.Jak nie śpiewałam ,to znaczyło to,że będę chora. Potem w szkole podstawowej grałam sobie na dzwonkach i to głównie ze słuchu. Nigdy nie miałam problemu z nauką nut i powtarzaniem dźwięków ze słuchu. W szkole średniej uczyłam się gry na pianinie,ale nie była to szkoła muzyczna. Co roku był inny nauczyciel,więc z nauki niewiele wyszło. Sama też nauczyłam się grać na flecie prostym.Jak miałam 17lat to pojechałam na rekolekcje. Była tam dziewczyna, która grała na flecie poprzecznym i "zakochałam się" w tym instrumencie. :) Od tamtego czasu to pragnienie nauki gry ciągle we mnie tkwiło,ale zawsze były inne sprawy.Poza tym wtedy był to instrument bardzo drogi.Nie chciałam prosić rodziców. Potem studia i pieniądze poszły na naukę.A ponieważ jestem stała w uczuciach,więc moja "miłość" do fletu przetrwała i teraz przyszedł czas,aby to marzenie zrealizować.

Panno M, jest to jakiś pomysł. Problem w tym, że nie jestem w tym aż tak biegła. Moje rękodzieła były bardzo proste. Ale rozważę. Jak mi się interes rozwinie to Ci gratis coś wydziergam:D