Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

dziadek doszedł , wcielony przymusowo do LWP do , Berlina i fajerwerków się naoglądał ...może polubił ? nie wiem , nie pytałem raczej prostym człowiekiem był

Wujek Wyssanego. Może się zainspirował pewny polskim tasiemcem. Tam ostatnio był taki motyw że gościu do swej posiadłości pół Polski zaprosił:D

dziadek doszedł , wcielony przymusowo do LWP do , Berlina i fajerwerków się naoglądał ...może polubił ? nie wiem , nie pytałem raczej prostym człowiekiem był

aha wujek ...no cóż m oże lubi , a zę ma troje dorosłuch już dzieci z narzeczonymi , oraz liczna rodzinę zony i dość duży dom ..to pewnie nie miał innego wyjścia , gdy powstały pomysły naciski i pewnie żądania on raczej nie opierał się takim sprawom

może dziadek już się bawi w niebie od dziesięciu lat , raczej go nie przypiekają , chyba że jeszcze czyszczą :)

ja lubię może nie imprezować , od czego juz nieco odwykłem , ale czasami być z ludżmi , pogadać , nieco wypić , popatrzeć na uroki życia, zatańczyć choćby , bez aż tak wielkich szaleństw , z uśmiechem raczej , może z małą radością

Witam ja dzisiaj wyjezdzam i chcialabym wszystkim tu piszacym zyczyc wspanialego , pelnego sukcesow , szczesliwego Nowego 2012 Roku

wzajemnie you you i miłego spędzenia czasu na tych wyspach Bora Bora , czy jakoś tak :) Szczęśliwego Nowego 2012 r.

jak Wasz nastroj przedsylwestrowy? moj jest nie za ciekawy, pierwszy raz od dawna spedzam sylwestra w domu, bez zadnego swietaowania :( nie nastraja to pozytywnie

Witajcie:) Panno M,też w tym roku zostaję w swoim domu. Nie będę świętować,bo nikt do mnie nie przyjdzie. A jaki mam nastrój? Nie myślę o Sylwestrze.

Poza tym nie chcę potem w nocy wracać do domu sama. Poczekam do 24-tej, potem popatrzę na fajerwerki i pójdę spać. Następnego dnia mam uroczystość rodzinną.

Ja jakoś tego roku nie czuję takiej presji by się zajebiście bawić, spędzić szaloną noc, zaszaleć. Może dlatego że jestem trochę chora (rozkłada mnie znowu jakaś grypopodobna przypadłość). Cieszę się że mam tych moich kilku przyjaciół i jakąś perspektywę. Dobrze jest mieć tą swiadomość że mimo tego, że jest się samotnym ktoś zaprosi, ktoś przyjedzie, ktoś pamięta, że jestem. Ale też uszanują jak powiem, że chcę być sama.