Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

A moje postanowienia : Jeszcze więcej się uśmiechać i cieszyć tym co mam,bo wiele osób nie ma nawet tego. Powinnam więcej popracować nad wiarą w siebie, bo czasami mi jej braknie i nauczyć się w porę odganiać przykre myśli,bo nie zawsze mi to wychodzi. I mniej się denerwować sprawami , na które i tak nie mam zbyt dużego wpływu.

Gość wewe
Zosia ,w końcu spotykam osobę która wie że to nie są żadne anomalia czy ocieplanie ...spoko że są jeszcze tacy jak Ty którzy myślą ;-)

Oj tam, przeciez nie bedziecie sami na stoku,a moze natraficie na jakas grupke samotnych dziewczyn, ktore przyjechaly tu spedzic Sylwestra aby nie spedzac go samotnie.. mam nadzieje, ze za rok i ja sie tam znajde,jak nie bede miala lepszej alternatywy Zosiu- zycze Ci spelnienia marzen, duzo powodow do usmiechu i tej ukochanej osoby przy sobie.

Witam. Szczęśliwego Nowego Roku. Niech każdy znajdzie coś tej nocy co da nadzieję. Nawet w samotności. Gdziekolwiek będziecie i z kimkolwiek - bawcie się dobrze. :)

Wyssany ale od czegos musi sie zaczac...jesli dobrez rozumuje Czujna bardzo trafne zyczenia, Zosiu dziekuje, a ja ossobiscie skladam kazdemu, wiec Czujna- pomyslnosci, usmiechu na twarzy i radosci w sercu, dobrych wiatrow, ktore przyniosa Ci same sukcesy i tego Ukochanego.. milej zabawy wszystkim, mam nadzieje, ze kazde z Was wypije choc kieliszek szampana za pomyslnosc w tym nowym Roku.

Panno51! zycze Tobie wszystkiego dobrego, usmiechu, cierpliwosci, radosci i odnalezienia szczescia, szczesliwego nowego Roku!!

Kochani wszystkim bywalcom tego topiku życzę szczęśliwego Nowego Roku! Aby w tym roku nam wszystkim żyło się spokojniej, lepiej i trochę dostatniej, no i aby nikt z nas nie pozostał samotny. Miłej zabawy.

Gość Kamyks
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NOWYM ROKU ******* DLA WSZYSTKICH A dla Ciebie Panno M szczególne życzenie. Oby się spełniły wszystkie Twoje postanowienia a w szczególności posta- nowienie o rzuceniu palenia bo nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jakie to groźne.

Jak spędzam sylwestra? Sama, w domu. I prawdę mówiąc nie robi to na mnie żadnego wrazenia. Może z wiekiem czlowiek zaczyna realniej wszystko oceniać. Postanowień na nowy rok nie poczyniłam. Nie mam kompletnie silnej woli. Najważniejsze to żebym była zdrowa. A wtedy myślę, że reszta jakoś poleci.

Gość Kamyks
I ZDROWIA , ZDROWIA KAŻDEMU bo bez tego niczego się nie zrea- lizuje.

Gość Kamyks
Samotność . Krążyłem po innych topikach i wróciłem. Tak panno 51, my wiemy co to samotność. Jesteśmy tu chyba najstarsi. Wiele mamy za sobą i już przywykliśmy do samotności i już ze spokojem patrzymy na tych co są razem.

Gość Kamyks
Oczywiście pisząc " wiele mamy za sobą " , miałem na myśli to że każde z nas wiele przeszło z osobna. Powinienem napisać : " każdy z nas wiele przeszedł " Nie chcę byc źle zro- miany.

Gość Kamyks
Jesteście? Zosiu? Czu- jna? Panno M ? Panno 51 ? ( Wyssany pew- nie na nartach ; inni też pewnie się gdzieś bawią ) Ponuro w ta- ki dzień, lepiej żeby to był zwykły dzień, do zwykłego robo- czego dnia można się przyzwyczaić, pra- wda?

Gość Kamyks
Mój Boże. Radio gra. W telewizorze jakiś hałas. Bawią się. I cóż z tego.

Gość Kamyks
Ja też nie zazdroszczę. Po prostu w takich chwilach ponuro, smutno, ech, teraz się wyłączam. Może później znów włączę ten telefon.

także witajcie i wszystkiego lepszego w tym roku :) najbardziej lubię w ten dzień - koncert noworoczny z Wiednia mojego ulubionego miasta :) coś nawet kombinujemy , aby tam pojechać i nieco popracować

Gość Synek19
Hej wysyłajcie autentyczne zdjęcia waszych matek. Tylko wyłączajcie flesza i dźwięk w aparacie zanim zrobicie im fotę w erotycznej sytuacji. Na pewno widzieliście je już kiedy np. się przebierały i wypinały swoje tyłeczki. http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/ To moja mamusia kiedy jechaliśmy na rowerach nad zalew. Kiedy zauważyłem że wiatr podwiewa jaj spódniczkę ukazując jej piękną pupkę w koronkowych majteczkach cała drogę jechałem z nią, oczywiście mając taką erekcję że myślałem że mi spodnie rozwali. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich mamusi Pozdrawiam