Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Witaj Panienko! Wchodzę odczasu do czasu na ten topik a tu nic się nie dzieje. Czujna jest chora i pewnie dlatego nie jest aktywna a reszta? Odezwijcie się.

wszystkiego najlepszego dla you you z okazji ..:) nie piszą , gdyż chorują np. albo nie wiedzą co napisać

'wygadany' ??? słucham , o co chodzi jakoś nie zauważyłem tu tego 'wygadania ' od tego co gada o wygadaniu a ty skąd tu ?

Gość Kamyks
O czym tu pisać? O be- znadziejnej walce z chorobą? Pozostaje już chyba tylko wspo- minać. O niespełnio- nej miłości. Długo pła- kałem. I powiem wam że gdyby nie papiero- sy to pewnie byłbym z Nią, a tak, choroba która wcale nie mu- siała nastąpić.

Gość Kamyks
O czym tu pisać? O be- znadziejnej walce z chorobą? Pozostaje już chyba tylko wspo- minać. O niespełnio- nej miłości. Długo pła- kałem. I powiem wam że gdyby nie papiero- sy to pewnie byłbym z Nią, a tak, choroba która wcale nie mu- siała nastąpić.

Hej wyssany to nie był atak na Ciebie. Powiedziałem tak ogólnie i miałem na myśli raczej siebie i to , że często nie wiem o czym pisać.

Samotnym można być również w związku, kiedy nagle zdajesz sobie sprawę, że partner znudził się Twoją osobą... ból przeszywa każdą komórkę Twego ciała, gdyż miłość do niego jest ciągle żywa..

Hej :) Witam Wszystkich:) You spóźnione ,ale szczere życzenia.:) Czujna,jak zdrowie? U mnie wszystko ,jak było,oprócz tego,że śnieg i mróz . Teraz jest minus 10 stopni. Oczywiście rowerem "podróżuję" codziennie do pracy. Mało piszę,bo trochę inaczej spędzam wieczory. Staram się wywiązywać ze swoich postanowień noworocznych i nie narzekać,nie marudzić,więcej uśmiechać.I myślę,że mi się to udaje.:) W pracy kilka osób jest nawet trochę zdziwionych,bo myśleli,że ja jestem z tych osób , co "mało" się śmieją. A tu taka odmiana.Często żartuję, czasami nawet doprowadzam innych do łez( ze śmiechu ). Zaczynam wracać do swojego"ja" i jest mi z tym dobrze. Pozdrawiam i życzę ciepłego dnia :)

Gość Kamyks
Zosia obudziła się' na- pisała wypowiedź i już poleciała do pracy.

Gość jan_Warszawa
Dla tych co mają dość samotności zapraszamy do Multipubu na Danicingo 30+. Dla osób starszych, samotnych Multipub ma specjalną ofertę w każdy czwartek. MultiPub czynny od 10:00 (część pubowa) W części klubowej wieczorem DANCING 30+, POZNAJ SWOJĄ DRUGĄ POŁÓWKĘ, godz. 21.00! Impreza kierowana do osób starszych: rozwodników, singli, wdowców i osób samotnych... Poznajcie się! W Warszawie brakuje takich miejsc, gdzie mogą bawić się osoby 30+. Więc zapraszamy. Impreza w stylu Dancingu, lata 50', 60', muzyka w stylu Czerwonych Gitar itp., muzyka podchodząca pod weselną, duży parkiet. Zapraszamy. Wstęp wolny! WHISKAY DAY- drinki na bazie whisky tylko 14zł! Multipub pod „Grubą Kaśką Warszawa Al.Solidarności 68 A (tuż przy Pizza Hut) www.multipub.pl multipub@wp.pl

Dzień dobry. Nie piszę, bo nie mam o czym. Cały czas siedzę a w zasadzie leżę w domu, nie mam ochoty na żadne odwiedziny, więc nic się u mnie nie dzieje.

Przepraszam, ale nie mam najlepszego nastroju. Nie wiem czy to depresja mnie łapie przez brak kontaktów z ludźmi, czy może choroba mnie osłabia i to, że nie ma poprawy. :(

dzięki Poradniku za dobre słowo. Mam pytanie czy u was też takie mrozy? U mnie masakra. Jest - 15. Albo termometr szwankuje. Poszłam śmieci wyrzucić a powietrze bardzo ostre. Kto tęsknił za zimą? No przyznać się, kto?!

Zosia ty masz pewnie ogrzewanie sieciowe w mieszkaniu a ja palę w piecu i już mnie to wkurza. Bywa ciężko z porąbaniem drewna na rozpałkę, przyniesieniem węgla z piwnicy. Zwłaszcza teraz jak jestem chora.

Wzięłam się za porządki,więc jest mi ciepło.:) Idę kończyć sprzątanie. Trzymaj się Czujna i powrotu do zdrowia życze.:)

mrozik taki powyżej - 10 , ale się dobrze jeżdzi i spala muszę zrzucić co nieco , jeszcze ze trzy , gdyż narosło nieco :) zresztą pasuje mi ta dość duża , a nawet coraz większa aktywność fizyczna nic na szczęście z paskudnych choróbsk nie rusza mnie ostatnio nawet wróciłem do pewnych zasad lepszego odzywiania , ktre raczej zabiedbywałem ostatnio ...oczywiście bez przesady pozdrowienia dla chorych - naszego kolegi i chorej :)

Witajcie! Co do pieca do właśnie napaliłem i mam spokój na 3 dni. U mnie jest -7 stopni. Czujna- coś długo Cię trzyma ta choroba.

Mam nadzieję Czujna, że te prognozy się nie sprawdzą bo inaczej rachunek za ogrzewanie powali mnie na kolana. Poradniku, palisz w piecu co 3 dni i masz ciepło? jakim sposobem?

Pewnie ma duuuuuzy piec i jak naladuje to trzyma kilka dni;) tez bym chciala miec taki a najlepiej gdybym miala ogrzewanie miejskie, zeby nie trzeba bylo palic w piecu, bo to jest bardzo meczace i bardzo dobrze rozumiem Czujna, zwlaszcza jak jest chora i musi wyjsc na to zimno i wysilic sie, zeby miala cieplo.Serdecznie cie Czujna pozdrawiam i wracaj do zdrowia, no ilez to mozna chorowac??

Gość kocham przyjaciela...
:(