Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Obecnie młodym dziewczynom wystarczy ''kocham cie'' i wskakuja do lozka

Polecane posty

Mowie to jako kobieta... moj brat (22letni) co 2 tygodnie ma nowa dziewczyne ... to jest straszne , nastolatki i mlode dziewczyny nie mysla o niczym - wystarczy je zabrac do kawiarni , parku rozrywki kupic kwiatka poudawac milosc i rozkladaja nogi ... A potem cierpią piszac tematy m.in na tym forum ... z roku na rok jest jeszcze gorzej

Gość szaman kukumuku
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Gość szaman kukumuku
OHOHOHOHOHOH!OOHOHOHOHOHO!HHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAA!HAHAHA!

Gość szaman kukumuku
hihihihihhihiHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAHAH!HAHAHAHAHAH!OHOHO!OHO-HO!

Gość SDVFVSD
wIEM. 0_o żal ich no nie ? hah dobrze żEE nie jesTem taka xdddddddddd

Gość szaman kukumuku
HAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

zgadzam sie :) a ze kobiety lubia sex , wiec stąd mnóstwo tematów na kaffe pt "czemu on mi jeszcze nie powiedział że mnie Kocha "

Gość wwwwlllll
zgadzam się. Myślę że duży wpływ na taki obrót rzeczy ma niedowartościowanie dziewczyn wywodzące się już z domu. Takie - kochaj mnie a zrobię dla ciebie wszystko. No i konsumpcjonizm. Mogę więc korzystam, chce więc korzystam, mam potrzeby więc korzystam. Wolno mi a tobie gówno do tego.

tylko później nie miejcie pretensji że nie bedziemy się żenić z takimi szmatami zresztą Po CO?

rzeczy ma niedowartościowanie dziewczyn wywodzące się już z domu" bardziej bym obstawiła z środowiska w którym sie obracaja kolezanki juz dawno maja pierwszy raz za soba, psiapsiółki tez to i ja nie bede gorsza ...

Gość wwwwlllll
ale dlaczego uprawianie seksu ma być powodem do dumy? seks może uprawiać najgłupsza, najbrzydsza laska w mieście. Co w tym takiego niezwykłego?

ale dlaczego uprawianie seksu ma być powodem do dumy?" to już spytaj tych kobiet które wskakują do wyra kolesiom po tym jak usłysza 2 magiczne słowa KOCHAM CIE :)

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
to czekaj zrobimy eksperyment teraz ty krzyczysz KOCHAM CIE!!!! a ja zobacze czy mi sie nogi automatycznie rozchylają