Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondica

boli mnie ucho pomocy

Polecane posty

Gość Blondica

Mam pryszcza w uchu ktory mnie boli gniote i gniote ale nic nie wychodzi tylko boli prawdopodobnie rosnie pomocy co robic by to przyspieszyc zwariuje

ja też coś takiego miałam, był to czyrak lub opryszczka ropna, niestety wylądowałam w szpitalu na 3 dni. radzę ci iść do lekarza bo jeśli jest tam ropa i się rozleje do wewnątrz możesz mieć poważne kłopoty

Gość Blondica
nawet mnie nie strasz kiedys tez mialam cos podobnego i po jakims czasem peklo z hukiem

Gość gfgsdvkmsvdhgosv
jeśli to pryszcz to przemywaj spirytusem, albo kup maść kamforową czarne paskudztwo, ale pomaga

Gość Blondica
jak tego dotykam to piecze prawdopodobnie od tego ugniatania gada

Gość Blondica
gfgsdvkmsvdhgosv tak mysle ze to pryszcz ale nie mam pewnosci i isc z czyms takim do lekarza

nie straszę :) ale nawet ordynator który mnie prowadził w szpitalu powiedział że absolutnie nie wolno takich rzeczy bagatelizować, ucho jest na głowie a ropa jak to ropa, pełna bakterii wiec jak się rozleje może być gorzej. Trochę jak z wyrostkiem rozlanym. Mnie bolało ucho 2 tygodnie ale któregoś wieczoru to już prawie ściany gryzłam z bólu i pojechałam na ostry dyżur tam dostałam znieczulenie ale podziałało 5-6 godzin i znów do szpitala wtedy lekarz kazał mi jechać po ciuchy i wrócić. Miałam czyszczenie ucha, wsadzony sączek by wyciek był na zewnątrz i antybiotyk podawany i co 5-6 godz znieczulenie tak bolało. ketonal w dupsko dostawałam

Gość Blondica
juz umarlam z wrazenia .......