Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argh....227889087899....

coś na szybko coś na stres

Polecane posty

Jestem zapowietrzona, pocę się, marzną mi stopy, nerwica ruchowa... Jutro mam egzamin na prawo jazdy i się denerwuję. Aż dzisiaj wolne wzięłam :< Jak się w jeden dzień zrelaksować w domu? Oglądanie filmów sprawa, że chodzę po pokoju, książka mnie nudzi po jednej stronie a na ciuszkowe zakupy nie mam pieniędzy :( I jeszcze sama w domu zostałam...

Nawet próbowałam sie onanizowac ale to tez nie pomogło

Gość walnij se piwko
al;bo wodeczke jakąs

Gość qska
może to porada zbyt drastyczna, ale wyobraź sobie, że denerwujesz się nie egzaminem, tylko np wynikami jakichś badań Twojego zdrowia, po prostu wyobraź sobie, że sprawa jest jakaś o wiele bardziej poważna niż egzamin, który zawsze można powtórzyć, więc nic strasznego się nie stanie, jeśli go nie zdasz. Leczyłam się pół roku na nerwice, przeczytałam kilka książek o denerwowaniu sie głupotami... Grunt to wziąć dystans do tematu, który Cię czeka. Zadać sobie pytanie, jakie będą konsekwencje tego, jeśli się nie powiedzie. Choroba ? Śmierć ? Bankructwo ? Wojna ? Jesli nic z tych rzeczy - to luuuzzz :D I powodzenia jutro

Gość qska
no i oczywiście wspomagacze - meliska, ale nie za dużo, bo otępiejesz, lub inne takie ziołowe cuś. Albo faktycznie piwko /lub cos nawet mocniejszego/