Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Czemu nie pomagacie ubogim ? TYlko jezdzicie do egiptu ,robicie zakup za

Polecane posty

setki zlotych w marketach , wyrzucacie jedzenie , zaloze sie ze w wigilie gdybym przyszla ubrana byle jak i prosila o posilek byscie drzwi nie otworzyli albo dali stara rybe !!!!

to zadna pomoc. probosz kradnie te kase , na prąd , ogrzewanie , i haracz do kurii nie pomagasz

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
ty jakaś nadpobudliwa jesteś weź sobie kup mega wibrator i się nim pobaw

Gość Bo...
Od tego są odpowiednie instytucje,choćby i MOPS.

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
a po co miałabym ci niby otwierać jeszcze byś coś ukradła a skąd pomysł że ty standardowo nie jesteś ubrana byle jak?

i przez takich jak ty tak to wyglada. bezdomni na dworcach glodne dzieci rodziny tlocza sie w kilka osob w kawalerce

ja ubieram sie z klasą , i pomagam innym . szkoda tylk o,ze ci najbardziej potrzebujacy wstydzą sie przyjmowac pomoc

gdy ktoś prosi o jedzenie kupie czy dam nie wpuszczę do domu to normalne bo sie boje kradzieży zarazków i ogólnie jestem brzydliwa jeść i ubranie mogę dać

E!! Bujaj sie, tylko trollujesz dookola. A ile ty pomoglas ? To pewnie ty jestes ta ktorej trzeba dawac. A co dasz w zamian ? Jesli jestes kobietą to masz cos czego mnie brakuje.

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
co jak wygląda? bezdomni na dworcach, głodne dzieci a ty tracisz pieniądze za łacze na durnoty pisane w sieci sprzedaj kompa, kup posiłek głodym dzieciom pokaż przykład o i jeszcze ubiera się z klasą jaką klasą??? to już pod jakąś pedofilie podchodzić zaczyna

Gość makutra65990
A CO TO JA DO CHUJA JESTEMPO TO ZAPIERDALAM CALE ZYCIE ZEBY MIEC COS DLA SIEBNIE, A DZIECIOROBY TYLKO SIE PIERDOLA A POTEM OCZEKUJA NA PACZUSZKI NA SWIETA BO MAJA PO 8 DZIECI I RENTE 400 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PO CHUJ SIE PYTAM LEPIEJ IM PREZERWATYWY WYSLAC W TEJ PACZCE. ostatnio widzialam ogloszenie na jakiejs tam paczka.pl czy cos ze pani jakas tam z panem jakims niemoga ppodjac sie pracy bo maja straszne choroby kregoslupa ale pierdolona prawie 8 lat w ciazy chodzila w tedy ja kregoslup nie bolał jak sie miala pierdolic!!!!!

Gość Jak sobie wychowałaś,tak masz
Ubogim...nie znam osoby ubogiej bez uzależnien. Palenie papierosów kosztuje.O piciu alkoholu nie wspomnę.

E! a z jakiej racji mieliby pomagać? czy im ktoś kiedyś pomógł żeby mieli pomagać?. to jest jak z przeszczepem organów po śmierci, biorca dostaje np. nerkę od dawcy który zginął w wypadku samochodowym i jest mu wdzięczny, tylko że sam nic nie dał dla tego dawcy. Jedynie pierdoli o wdzięcznosci. A co temu który zmarl po tej rzekomej wdzięcznosci?

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
makutra według mnie za dużo czasu już się obijasz idź sobie zapierdalać dalej 👋

"A co temu który zmarł po tej rzekomej wdzięcznosci" Znicz na jego/jej grobie.

Gość makutra65990
EEEEEEEEEEEEeeeeeee według mnie to zamknij dupsko tepa strzało i idz sie rozmnazac dalej jak twoi pobratymcy ktorzy ciagna kaske z MOPSU bo nie znaja slowa antykoncepcja.

Gość po to pracuję by móc sobie
odpocząć tak jak mi się podoba, kupić to co mi się podoba, jeść to co mi się podoba. Tak jak ktoś wyżej napisał. ci ludzie często nie chcą pomocy. ile rayz jedzenie pod klatką się walało, bo ktoś był "potrzebujący" ale chciał tylko kasy na alkohol, fajki itp. na takie rzeczy pracować dla innych nie będę. Poza tym mam w rodzinie potrzebujących i pozwól, że to im pomogę a nie obcym. Im obcy nie pomagają też. a na wczasy pojadę sobie gdzie mi się podoba. mam 2 tyg urlopu w ciągu roku i to moja sprawa jak go wykorzystam.

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
makutra kolejne minuty bezproduktywnie, średnia ci spadnie i wpadniesz w ubóstwo albo cie jakiś zboczeniec od tyłu zajdzie i zapłodni ze zboczeńcami nigdy nic nie wiadomo jak śpiewał Kubuś Puchatek

Gość makutra65990
EEEEEEEEEEEEEe moze mi wyjasnisz w takim razie w jakim celu mam wspomagac rozród patologii?!?! Tutaj ludzie z dobra pensja zastanawiaja sie czy moga sobie pozwolic na 2gie dziecko a nieroby pierdolną sobie od razu 8 a potem płacz i lament?!A potem chodza od jednej instytucji do drugiej i tu cos wyciagna, tam cos im dadza. coto jest za zycie?!

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
makutra a ja ci karze kogoś wspomagać? ja ci tylko zwracam uwagę że własie sobie robisz przerwe w twoim własnoręcznie wypomnianym całożywotnim zapierdalaniu co zmniejsza twój średni dochód martwię się o ciebie po prostu, żebyś w ubóstwo nie wpadła wiesz ile to niespodziewanych rzeczy może się zdarzyć? jesteś ubezpieczona od powodzi?

Gość o tej porze roku
wspomozcie ike ma tylko internet do konca roku i co ona pocznie od stycznia

Gość makutra65990
EEEEEEEEEEEEEEEEEe a dlaczegoz sie tak o mnie martwisz!? martw sie osiebie zebys nie musiala potem prosic o paczuszke.... i zebys nie musiala tak jak twoi znajomi w rubryce \pilne potrzeby\ wpisywac: telefon dortykowy i laptop {papa}

Makutra ma rację . Trzeba łbem myśleć a nie dupą. Jak się nie ma odpowiednich środków na utrzymanie to się nie ma dzieci. Proste.

Gość makutra65990
EEEEEEEEEEEEEEEEeee moge sobie pozwolic na obijanie sie, nic od nikogo nie biore i nikt mnie nie sponsoruje na swieta wiec kiedy mamwolny czas to wykorzystuje go tak jak mi sie podoba ;) co do powodzi w regionie w ktorym mieszkam takowe nie wystepuja;)

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEe
Arquen nom to bardzo ładna zasada tylko jest jeden problem gdyby ją zastosować to nie byłoby mnie na świecie i jak by to świat przeżył ja się pytam?????? zapewne by nie przeżył tylko by się zapadł w kolapsie beznadziei ach ach a tak serio to trzeba sobie zdawać sprawe że z tych dzieci co wyrosną w biedzie to czasem jakiś pożytek dla ludzkości jest mata jakąś statystyke wynalazców z biednych rodzin? bo tak się składa że ilość zwojów u potomka nie zależy w prostym stopniu od ilości mamony u rodzica ale ogólnie też się zgadzam ale wy się kurwa tu obijacie zamiast pomagać!!!!