Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość antek25Terazll

Budowanie domów dla bezdomnych

Polecane posty

Gość antek25Terazll

jestem za tym żeby takich domów więcej budowano - bo może i mnie się przyda. Jestem ze wsi i we Wrocku nie mogę dostać dobrej pracy. Na razie jestem na utrzymaniu rodziców, mam 24 lata i...nic mi się nie chcę robić. O kasę na wszystko proszę starych i mi na razie dają... A ja nic nie robię tzn. mógł bym pójść do pracy ale tak na prawdę to mi się nie chcę i żyję sobie tak z dnia na dzień i jest mi dobrze. Czasami tylko myślę sobie co będzie jak starszych zabraknie. Czy pójdę do pracy czy będę dalej kontynuował mój dotychczasowy tryb życia( czyli przewracanie się z boku na bok ). Tak sobie myślę o tym że jak zabraknie rodziców to pójdę do takiego domu. Jak nie w Polsce to za granicę wyjadę( w Niemczech przynajmniej dobrze jeść dają i jest się gdzie wyspać). Sam widziałem w telewizji jak pokazywali jak bezdomni jedzą szynkę w niemieckich domach: To jest dopiero życie i po co mam pracować.. jak i tak mogę sobie przeżyć z dnia na dzień. o zakładaniu rodziny nie myślę bo po co miałbym karmić jakieś tam bachory i żonę. Wolę zdobywać jedzenie dla siebie i żyć sobie do śmierci w schronisku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować