Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa piękność

Ej Dziewczyny Prezenty na Gwiazdkę Co kupujecie swoim facetom?

Polecane posty

Gość waniliowa piękność

Hej dziewczyny i faceci w sumie też:D Co kupujecie swoim drugim połówką na gwiazdkę. Powoli się już zbieram na jakieś fajne zakupy, ale generalnie pomysłu brak jeśli chodzi o mojego faceta!

Gość Pyskalina1
Ja tam korzystam z allegro. Tysiące ofert - zawsze się coś znajdzie i problemu nie będzie.

Gość miiiśka
Ja robię kilka drobniejszych upominków żęby miał więcej radochy z rozpakowywania:P skórzany portfel, ale nie jakiś jakiś najwyższej klasy tak około 80zł 3 pary dobrych jakościowo bokserek gre na kompa którą lubi i na która się czai od dawna książkę ulubionego autora perfumy ma 25 lat:)

Ja zamowilam karte do spa na dwie godziny moze wybrac sobie rozne rodzaje masazu, aroma terapia itp itd;)

Gość 6tbukhcv
nic,zemsta za to,że nie kupił mi nic na Mikołajki,a ja mu kupiłam pieniądze miał,a nawet czekolady nie dostałam,nic

Gość miiiśka
a na Mikolajki to symbolicznie wielkiego mikolaja czekoladowego:P mikolajki sa dla dzieci a to stary chlop juz. Mi moj zawsze cos kupuje:) szkoda, ale najczesciej sa to kosmetyki, ale to tez fajne tylko czasem nietrafione ehh no ale co poradzic.

Gość hahahaha Nie martw sie
Mój ostatnio zapomniał o czwartej rocznicy i nic mi nie kupił.

Gość waniliowa piękność
Myślałam o czymś oryginalnym. Trochę patrze na ofert allegro, ale nic nie mogę ciekawego znaleźć.

Gość Pikowata Kocica
Ja tylko kupuję przez internet. Nie mam czasu na łażenie po galeriach. a tak to zamawiam w sklepach internetowych lub allegro i zawsze jest dobrze. Czasem się zdarza, że jakiś sprzedawca weźmie trochę za dużo za [przesyłkę ale w gruncie rzeczy i tak taniej wychodzi niż w sklepach

Gość 6tbukhcv
hahahaha Nie martw sie Mój ostatnio zapomniał o czwartej rocznicy i nic mi nie kupił. to bym wybaczyła,można zapomnieć ale o Mikołajkach wszyscy trąbią cały dzień no i miał ode mnie prezent w bucie tłumaczył się brakiem czasu i tym,że ciągle stękam że kasy nie ma debil,chyba za 3 zł jakby mi coś kupił to byśmy nie zubożeli on twierdzi że kupić mi czekoladę na prezent to obciach

Ja już zakupiłam prezent i czeka na święta skrzętnie schowany:) A są to jego ulubione perfumy : D&G The one, książkę o ulubionej tematyce, elegancki sweterek i szalik! bo tego ostatniego to sam by sobie nigdy nie kupił.

Gość waniliowa piękność
Mój chłopak nie gra w karty więc ten zestaw odpada.

Gość a jaaaaaa
a my robimy tylko dzieciom prezenty. Nie mamy kasy na prezenty dla siebie ale też będzie miło, bo zobaczymy radosć naszych dzieci :)