Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witek_ze_sremu

nie moge sobie z nia poradzic...

Polecane posty

Gość Witek_ze_sremu

Hejka! jestem Witek, mam 32 lata, od 4 lat kocham ta jedyna... jednak ostatnio nie wiem co myslec.... moja luba ktora tak kocham od pewnego czasu nei sypia ze mna, tzn. nie uprawiamy milosci w lozku, nie wiem czym jest to spowodowane... ona mowi ze nie ma ochoty, ale skad ta zmiana jak zawsze gdy kladlismy sie spac, moja ukochana malzonka wylaczala swiatlo rozsuwala nogi i pozwalala mi si enba osib epolozyc i uprawiac wspaniala milosc, chwile uniesien.... teraz tego nei ma, kladzie si ei obraca bokiem, a gdy ja cos chce jej zrobic udaje ze juz spi... :( podpatrzylem jedynie ze ma wargach tam na dole:) ma taka dziwna wysypke?? pytalem sie co to jest powiedziala, ze ostatnio parzyla herbatke (bo razem uwielbiamy sie nia delektowac:) ) i przerwocil sie jej kubek a wrzatek polecial na bielizne bo tylko ja miala i jest poparzona.... ile takie poparzenie bedzie czasu, ja juz nie moge wytrzymac....? troche tez mi jej zal, bo pewnie tez jest wyposzczona duzo, choc ona ma tyle pracy ze ostatnio wyjezdza na 3 dniowe delegacje.... steskni sie:) ale mam nadzieje ze ten dol szybko sie zagoii... mialyscie tez tak? zycze wszystkim milego dnia:)

Gość Witek_ze_sremu
nikogo nie ma chyba

Gość kiełbasa z tłuszczem
spodziewaj się u siebie podobnej wysypki, może Ci powie, ze kiedy spałeś delektowała się herbatką i wylała ją na Twoje krocze :):):):)

Gość Panie Tasmanowa
a ja myślę ,że to nie jest żadne oparzenie:/

Gość Witek_ze_sremu
no tak szczerze to mnie penis dziwnie piecze od pewnego czasu, ale to pewnie dlatego ze taki mroz a ja kalesonow nie nosze bo kto widzial zeby takie cos nosic i poprostu mi zmarzl. nie wiem kiedy moja ukochana juz tego nie bedzie miala bo eksploduje:)

Gość Witek_ze_sremu
a co innego moze byc? ten mroz?

Gość Panie Tasmanowa
A ja dobrze radze idzcie do lekarza kazde ze swoim intereskiem

Gość bambiiijelonek
Idz do jakiegos kola lowieckiego niech Cie sklasywfikuja po porożu :) Rogi napewno masz ...

Gość ziutaaa.
1/10.

Gość Witek_ze_sremu
co to znaczy 1/10?

Gość Mac Gaywer
Opisz dokładnie co ci zakwitło na fiucie ! . Może postawimy wstępną diagnozę .

Gość prowokacja jak stad do krakowa
bo watpie zebys byl chlopie taki glupi zeby sie nabrac na bajeczke z herbatka i na to ze wyjezdza na delegacje a pozniej nie ma ochoty na sex ... jak juz ktos wczesniej napisal 1/10

Gość Witek_ze_sremu
ufam jej i wierze ze by nie zdradzila... zreszta jak ktos chce juz slubu nei robi pozniej takich chorych rzeczy,.... ja jej ufam a to 100% udanego zwiazku... dopisujecie mi glupoty bo zazdroscicie ze jestem szczesliwy i bardzo mnei kocha moja luba!