Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Szamponetka a farba

Polecane posty

Gość Małoszka

2 lata temu coś mi do pustego łba strzeliło i przefarbowałam swoje piekne, gęste włosy o kolorze nie wiadomo jakim, co było najfajniejsze na blond... Nie muszę dodawać jak się zniszczyly. Chcę powrócić do naturalnego, ale opada opjca odczekania po prostu- mam b.dlugie i to trwałoby kilka lat z idiotycznym wygladem w trakcie. A o scieciu nie ma mowy. Przestalabym czuc sie kobieta:) Za mocno je kocham:D I tak: przefarbowalam sobie raz na taki mniej wiecej zblizony do mojego naturalnego czyli jasny braz, ciemny blond. Tylko farba masakrycznie sie splukala. A ze do swojej fryzjerki mam 400km uznalam, ze poratuje sie szamponetka. I wpadlam na genialny pomysl! Ze przeciez moge juz ich nie farbowac, nie meczyc, tylko raz na jakis czas szamponetka zlapac... A pod spodem sobie niech rosna naturalne. Tylko cyz to tak jest? Ze farba niejako zmienia trwale pigment wlosa a szamponetka jakby pokrywa? I zalozmy maluje szamponetka odrost, ona sie splukuje i spod niej wyjdzie mi nat kolor prawda? Nie wiem czy jasno formułuje swoje mysli;/

Gość Małoszka
Szampon koloryzujący do 28 myć.

Gość Małoszka
Up up!