Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabakierrrkaaaaa

jak powiedziec chlopakowi, ze go nie chcę....?

Polecane posty

Gość tabakierrrkaaaaa

Witam, jakis czas temu poznalam chlopaka z innego miasta, bardzo mi sie podobal, zauroczylam sie - ale, ze mieszkamy daleko od siebie spedzilismy ze soba jedynie kilka weekendow. i po ostatnim weekendzie wszystko mi przeszlo, poznalam go lepiej i okazalo sie, ze to nie to. problem w tym, ze on wyznal mi, ze sie we mnie zakochal. jak mam teraz mu powiedziec co czuje zeby jak najmniej go urazic??? to naprawde wartosciowa osoba i chcialabym pozostac z nim w przyjaznych stosunkach.

Gość tabakierrrkaaaaa
i niestety mamy juz razem zaplanowanego i oplaconego sylwestra....

Gość Eleeene
powiedziec wprost , ubierajac delikatnie problem w slowa.Nie rob tego w pospiechu, w przelocie .Znajdz spokojne miejsce i czas np.kawiarnia.Miejsce neutralne. Co do Sylwestra, mozna pojsc razem i kazde z was moze bawic sie z innymi badz wspolnie :-D, pod warubkiem, ze druga strona tez to akceptuje. Badz uczciwa i nie rob plonnych nadzieji. Powinien zroumiec to i uszanowac szczerosc.

Jeśli on Cię kocha to nie proś go by był twym przyjacielem:( dobijesz go !! a co do zerwania to masz doskonałą sytuację by poznać jego prawdziwe ja !! powiedz mu prawdę z odwagą to zrób bo jeśli na prawdę Cię kocha to zrozumie to :) To moim zdaniem najlepsze rozwiązanie jeśli jesdnak zacznie cię straszyć że się zabije lub coś innego to będziesz mieć już świadomośc tego iz to było tylko zauroczenie i gra wtedy musisz grac na zwłokę ty by delikatnie to zakończyć

Gość tabakierrrkaaaaa
problem w tym, że on jest bardzo bardzo wrażliwy, po przejsciach w poprzednim zwiazku. wiem, ze go strasznie zranie. ale chyba nie mam innego wyjscia. ta wrazliwosia mnie do siebie "zniechecil", gdyz tak naprawde potrzebuje chyba mocniejszego psychicznie mezczyzny.

Gość Eleeene
oby nie typu macho :-P

Gość jeszcze 12% dla Korka
tez nie lubie nadwrazliwych

Gość eleovatorrrr
to nie Twój problem, ze bedzie cierpial