Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śnieżynkowana ana

Co dyskredytuje faceta w Waszych oczach?

Polecane posty

Gość w moich oczach to:
brak higieny osobistej brak kultury osobistej brak ogolnej wiedzy o swiecie i niechec jej poglebiania zastepowanie zdrowego rozsadku wiara religijna (nie mylic z uduchowieniem)

wydzieranie mord w sklepach, na ulicach, smrod na odleglosc(kurwa czy on naprawdee nie wiedza co to jest mydlo?),nachalne wodzenie wzrokiem jakby cie mial zaraz przeleciec, zaczepianie, obmacywanie, agresja, gburowatosc-nie nazwalabys tego dzika kultura tak? to jakbys to nazwala w takim razie, moze ja nie znam jezyka polskiego, pomoz mi

Gość
Skreśliłabym palaczy, narkomanów i faszystów.

Gość
Sądzę, że polski to jest Twoja mocna strona.

Głośno mówią to fakt, ale taki już mają styl bycia. Od żadnego nigdy nie poczułam smrodu, Ci, o których wiem, biorą prysznic dwa razy dziennie, żaden nigdy mnie nie obmacywał ani nawet nie spojrzał na mnie we wspomniany przez Ciebie sposób. Co do agresji to słyszałam, że pakistańczycy jak wypiją to zdarza im się wszczynać awantury na dyskotekach. Gburowatość? W stosunku do mnie sa mili i sympatyczni i odnoszą się do mnie z szacunkiem. Jak już to kobiety częściej patrzą na mnie spod oka. W jakim środowisku Ty się obracasz?

Gość
Germaine Geer - może napisz to po niderlandzku, łatwiej Ci będzie sformułować myśli.

Gość wolałbym talon na placki
połowa bab zrobiła by loda wąsatemu hindusowi który nie mył się dwa tyg :classic_cool:

Gość wolałbym talon na placki
bab z tego tematu :classic_cool: to tylko kwestia odpowiednich warunków materialnych

Gość król sobotnich parkietów
nie sądzicie że kobieta z nogą w gipsie wygląda żałośnie?

perwersja, niee wiem to sa emigranci tak samo jak ja nie wiem czym sie zajmuja, co robia, pracuja. ale to taka chyba klasa nizsza. Tsvey Shvartsen Oygen moge napisac tez po grecku, angilesku niemiecku-do wyboru do koloru:)

Gość
A w jidysz umiesz? Blayb gezunt! :D

Współczuję. Już miałam napisać, że Ci, których znam są zazwyczaj wykształceni, ale od razu przyszedł mi do głowy taki jeden, bez wyższego wykształcenia, nieznający angielskiego, który absolutnie w żaden sposób nie pasuje do Twojego opisu. Nie ma reguły. Może jest tak, że zwracasz uwagę tylko na takich, a może jest tak, że tam gdzie jesteś są akurat tacy, a w Polsce inni. Nigdy nie należy generalizować, bo skoro tak to Ty jesteś puszczalską dziwką, a Twoi koledzy emigranci-Polacy to złodzieje i alkoholicy :)

Gość w moich oczach to:
"wydzieranie mord w sklepach, na ulicach, smrod na odleglosc(k**wa czy on naprawdee nie wiedza co to jest mydlo?),nachalne wodzenie wzrokiem jakby cie mial zaraz przeleciec, zaczepianie, obmacywanie, agresja, gburowatosc-nie nazwalabys tego dzika kultura tak? to jakbys to nazwala w takim razie, moze ja nie znam jezyka polskiego, pomoz mi" osobnikow o w/w wlasciwosciach mozna spotkac w roznych krajach i kultrach. lacznie z rodzima. podobnie jak rasistow. niektorym to przechodzi z wiekiem i nabieraniem ogolnej wiedzy o swiecie, inni sa z tgo dumni i bladzi do konca zycia.

faktycznie takie zdanie o plakach maja na zachodzie ale neistety nie bierze sie to z niczego . wielu emigrantow z pl prezentuje wlasnie taka postawe zagranica wiec z jakiej racji mieliby pozniej nie miec takiej opinii, ja nie oceniam nikogo na podstawie stereotypow. oceniam na podstawie tego co widze czuje i slysze. no chocby dzis. stoje sklepie i taki fetor..mysle sobie no nie, daje glowe ze ciapaty za mna stoi, nie mylilam sie. no zyc sie odechciewa. naprawde. a ztym podlych zachgowaniemo ktorym pisalam no niestety ale takie mam doswiadczenia. ale ok, wyglada na to ze ci ode mnie to jakies dno, moze ci z twojegop srodowiska to wyzsza klasa, ludzie z kultura i szkola.

osobnikow o w/w wlasciwosciach mozna spotkac w roznych krajach i kultrach. jeste pewny/a???, to sobie pojedz do egiptu albo do grecji i pozyj tam sobie troche, a wtedy pogadamy. niestety te krajke roznia sie diametralnie od pl, chodzi mi omentalnosc i ogolne obycie. ale jak nie byles nie widziales-nie zabieraj glosu

Gość ona81818183
- ćpanie - brak swojego światopoglądu -powierzchowne myślenie -skąpstwo,pazerność -krótkie dłonie i stopy -chodzenie ciągle w tym samym ubraniu -podrywanie każdej dziewczyny -zbytnia pewność siebie -korzystanie z usług prostytutek;/ -zbytnia głośność -niski wzrost (poniżej 175cm)

Gość w moich oczach to:
oczywiscie, ze kultura srodziemnomorska i polnocnoeuropejska sie od siebie roznia. co nie zmienia faktu, ze w/w typy mozna spotkac w obu.

Gość -:D -:D
król sobotnich parkietów nie sądzicie że kobieta z nogą w gipsie wygląda żałośnie?

Gość mega lesba
Co dyskredytuje faceta??? To że jest facetem .....:-P 🖐️

Gość mammamiaaa
ona81818183 po czym poznajesz, że faceci chodzą do prostytutek? mówią ci? nie wiem skąd te rasistowskie podziały i nazywanie kultury o wiele starszych od naszej "dziką". gdyby tak rozumowali na zachodzie, to każdy polak to pijak i złodziej, a każda polka to k**wa. ludzie to ludzie. w kazdej kulturze trafiają sie różni. jak ktos się w menelskich środowiskach obraca to poznaje samych meneli

Gość uderz sie w łeb
kosmaty kuutas!

Gość mammamiaaa
wartość człowieka można poznać po tym, jak szanuje innych ludzi. wartość rasistów oceńcie sami

Gość ruanda
1. Brak dbałości o wygląd 2. Robienie błędów ortograficznych/językowych 3. Prostactwo w zachowaniu, brak obycia 4. Brak zainteresowań, podstaw edukacyjnych, nieznajomość literatury, historii, unikanie czytania 5. Mamisynkowatość 6. Skąpstwo 7. Brak ambicji, ciekawości świata 8. Ogólne rozmemłanie, nieuprawianie sportów 9. Brak poczucia humoru, sztywność 10. Niezaradność życiowa i cała masa innych cech, które nie rzucają się w oczy od razu

nie wiem skąd te rasistowskie podziały i nazywanie kultury o wiele starszych od naszej "dziką". gdyby tak rozumowali na zachodzie, to każdy polak to pijak i złodziej, a każda polka to k**wa. ludzie to ludzie. w kazdej kulturze trafiają sie różni. jak ktos się w menelskich środowiskach obraca to poznaje samych meneli powrarzam: pozwiedzaj troche swiata , zobacz sama, doswisadcz sama a potem ewentualnie udzielaj glosu. moje poglady powrarzam nie wziely sie z nikad!