Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzuzu.................

od ponad tygodnia czekam na przesyłkę kurierską i szlag mnie trafia

Polecane posty

co za nie udolna firma, paczka znajduje sie 50 km od mojego domu a tak trudno im jest ją dostarczyć czy można domagać się od nich jakiejś rekompensaty ???

To zależy w jakim czasie zobowiązali się ją dostarczyć. Wiesz gdzie znajduje się teraz paczka? Jeśli firma kurierska to powinni mieć usługę śledzenia paczek.

tak paczka od tygodnia jest w Katowicach na nogach szybciej bym ją z tych Katowic przyniosła niż oni ją przywiozą a potem jeszcze czekają na napiwek jestem wściekła, bo to prezent nie dla mnie specjalnie wcześniej zamówiłam, sprzedający od razu ją wysłał a teraz oni ją przetrzymują

A nie możesz do nich zadzwonić i zapytać dlaczego tak długo to trwa? Może gdzieś im się zagubiła, po Twojej interwencji może ruszą dupę.

tak dzwoniłam wczoraj miała być dziś i oczywiście jej nie ma krew mnie chce zalać tak to jest człowiek głupi chce zaoszczędzić parę złotych i kupuje w sklepie internetowym a nie normalnym sklepie wiecej to kosztuje zdrowia niż jest warte

paczka nadal jest w Katowicach co robić ? nie chce mi się juz dłużej na nią czekać jest za pobraniem moge z niej zrezygnować ? kto pokryje koszty ?

??????????

Gość RanX
Ja czekam także tydzień. Ludziska ile można czekać?? Do mnie jest 70 km od tej firmy kurierskiej. Jeszcze max. 2 dni i sam sobie po nią pójdę