Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potencjalna 19nastka

Bo ja schudnąć chcę :)

Polecane posty

Madziiss dzięki za linka, już dawno chciałam wypróbować słynną "6", ale jakoś nie było motywacji. Może nie dziś, ale na dniach spróbuję :) Niestety kondycja mi siada, po pół godzine ćwiczeń z Carmen Electrą miałam dość :P A teraz czuję wszystkie mięśnie niestety. No cóż, mam za swoje. Ale przynajmniej z dietą jak na razie mi wychodzi. Chociaż dziwię się trochę, bo w ogóle nie mam apetytu, a nawet głodu nie czuję. To mój dzisiejszy jadłospis: Śniadanie: owsianka z morelami i otrębami Obiad: 2 małe jabłka, 2 kromi chleba razowego żytniego Kolacja: jogurt naturalny z dodatkiem orzechów laskowych I na dziś to wszystko. Boję się tylko, żeby apetyt nie wrócił potem ze zdwojoną siłą.

A jak w święta? Wytrzymałaś ze swoją dietą, czy jednak "zgrzeszyłaś" :D ? Ja niestety jadłam wszystko jak leci :D będzie trzeba to odchorować i wziąć się za jakieś ćwiczenia. Słyszałam też, że proszek zasadowy jest dobry we wspomaganiu odchudzania i odkwaszaniu organizmu. Tutaj jest trochę informacji na ten temat langsteiner.com.pl jeśli Cię to interesuje.