Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz

dowiedzialam sie niedawno ze...

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeesdssz

byly facet z ktorym bylam dosyc dlugo zastosowal taki podryw... ze swojego konta wchodzi na profile dosc ladnych dziewczyn i zaprasza je do znajomych. ostatnio ponoc zaprosil calkiem ladna dziewczyne i zaczal sie jakis dialog, ona zapytala czy w ogole sie znaja, on ze nie, ale zawsze moga sie poznac i ze bardzo bylo by mu milo miec tak piekna dziewczyne w znajomych... napisal ze podobaja mu sie jej oczy i ze fajnie gdyby udostepnila mu pozostale (ona ma podobno zablokowana galerie) jest mi przykro bo mowil ze dla niego wyglad nie ma znaczenia co podobno jej tez napisal, a wchodzi na konta tylko tych pieknych. wiec pozostaje mi myslec ze zerwal ze mna bo nie odpowiadal mu moj wyglad. co w ogole o tym myslicie, nie uwazacie ze to strasznie zalosne? myslalam ze taki podryw stosuja tylko nastolatki, a on ma juz 23... podobno nie podrywa dziewczyn na lifie bo nie ma smialosci :-O

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
na live*

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
no tak ogolnie czy to nie idiotyczny podryw na nk?

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
jestem zazdrosna bo mnie na nk podrywa tylko fanklub ryszarda lubicza :(

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
z czym mam pecha? wiecie co on potraktowal mnie bardzo zle, przez jakis czas od rozstania normalnie ze soba rozmawialismy, zwierzal mi sie. w koncu jednak stwierdzilam ze to nie ma sensu bo moze sie odkochalam ale nienawisc jednak pozostala, tak stracilam na wartosci przez niego ze jesli kiedys bym z nim rozmawiala to na pewno bym mu wygarnela, a nie chce tego robic. jego dobry znajomy z ktorym mam swietny kontakt powiedzial mi o jego sposobie na podryw... :-P

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
niestety zaden fanklub mnie nie podrywa, bo nie mam tam konta, zreszta na facebooku tez.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
wiec co uwazacie ze to calkiem fajne i kazda dziewczyna chcialaby przezyc taki podryw? ani troche nie jest to zalosne?

Gość gwoli wyjasnienia...
ale poza tym nie masz zadnych problemow?

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
jasne ze mam tak z ciekawosci pytam co inni o tym mysla