Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Dla której z was facet musi mieć niebieskie oczy?

Polecane posty

za_darmoche-Bzdury mówisz,cechy wyglądu doskonale opisują charakter człowieka.Człowiek nie tylko przechodził ewolucję wyglądu ale także ewolucje charakteru( filozofia Volkizmu)

Gość incitatus
zgadzam sie einz haimat ! einz! fuhrer! einz reich!!!!!!!!!!!!

Gość Emmett Fitz-Hume
Jestem Żydkiem i nie mam niebieskich. :(

Gość aha i achh
dla mnie. ewentualnie szare.

nie wiem czy wiesz ale w nauce juz sie nie uzywa terminu "rasa" tylko "odmiana" ( ale kiedy narodził sie volkizm jeszcze o tym nie wiedziano:P, ) po drugie, jak sadze z Twojego wywodu tylko blondynki o niebieskich oczach sa "rasowe " a np. brunetki o ciemnych oczach to druga karegoria... po trzecie , nie chce Cie martwiec, ale krzyzowanie "ras" z punktu wiedznia biologii jest własnie jak najbardziej korzystne , bo mieszanie sie osobników jak najbardziej odmiennych genetycznie zapewnia nie tylko przetrwanie populacji a a nawet gatunku ( gdy jedna z populacji jest izolowana , wtey pula genowa jest zblizona , nie ma róznorodnosci, pojawiają sie mustacje genów, tzw. degeneracje , choroby, itp.itd). Wiec jest akurat zupelnie odwrotnie

Gość Alicja z Teksanskiej
niebieskie 👄

"Tym bardziej że krzyżowanie ras ludzkich z punktu widzenia biologi jest bardziej niekorzystne.Powoduje to mnóstwo chorób." zródło prosze :P!!

Źródło to pochodzi z nauk na pracach Arthura Gobineau, Houstona Stewarta Chamberlaina, Madison Grant .Polecam aby poczytać ich prace naukowe.

Musieć, nie musi, jednak niebieski to bez wątpienia najbardziej preferowany przeze mnie kolor oczu u mężczyzny :)

Gość amicorum
ja zawsze chciałam mieć niebieskie mama miała błękitne babcia miała błękitne dziadek błękitne tata granatowe ale 2 babcia miała brązoweI kicha. Teraz chcę TYLKO błękitnookiego bo to jest szansa na błękitne oczy u moich dzieci

A ja mam gdzieś kolor oczu. Kochać kogoś za kolor oczu!? Zrezygnować z miłości bo wybranek nie ma niebieskich!? Jak ktoś pisze, że szuka faceta lub kobiety z niebieskimi oczami i inny kolor nie wchodzi w grę pokazuje jakim jest pustym człowiekiem. I niewiele wie o miłości

Gość Enfant Terrible widac zes baba
paszla won upierdliwy babsztylu

Gość incitatus
enfant jestes zydowka z radomska?

volkista mam coraz wieksze wrazenie ze masz nie pokolei w glowie:-o

Gość incitatus
ten problem zostal rozwizany w ubieglym stuleciu

Gość Juicy Friut
Dla mnie mezczyzna musi miec niebieskie oczy :)

Juicy Friut-Znaczy że jeszcze normalna jesteś w tym powoli nienormalnym Kraju.Twój organizm prawidłowo reaguje na wybór partnera

volkista cos Ci powiem : jak dla mnie mozesz sobie wierzyc w co chcesz, nawet w garbate ( aryjskie- zeby nie było :P ) aniołki. Natomiast chłopcze masz szczescie , ze urodziłes sie kilkadziesiat lat po wojnie, bo skonczyłbys ... nieciekawie :O i nawet Twoje niebieskie oczy by Ci nie pomogły ( oczywiscie mam nadzieje , ze wiesz dlaczego ? ) 🖐️

Gość jest takie powiedzenie
Oczy niebieskie - życie koorewskie I dopierdoliła mi taka niebiesko-oka koorwa

ale ja tu na gg wejsc nie moge:-O wklej mi linka to sobie w pracy zobacze

Enfant Terrible-Oczywiście nie wiem dlaczego ,bo jak mówiłem to jestem w dużej mierze Niemcem.Mój dziadek walczył za Niemcy a nie za Polskę.Mimo że miał delemat bo był pół Polakiem a pół Niemcem.Jednak Niemcy walczyli w wysokie idee i nie mógł się pogodzić z tym że polska nie przyjęła zaproszenia od Hitlera aby razem uderzeć na Stalina.Tak,tak,polska sama sobie zgotowała taki los.Piułsucki był przyjacielem Hitlera i z nim współpracował a po jego śmieci to Polski rząd zdradził Polskę.Spytasz mnie o źródło,a proszę bardzo: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/5404.html Szkoda że prawdziwa historia jest zakłamywana

w ogole nie zwracam uwagi na kolor oczu, jak juz to na ksztalt i ogolnie calosc jak sie komponuja z brwiami ciekawa ladna barwa niebieskiego jest rzadka no chociaz wiadomo kto ma te swoje niebieskie oczka zajebiste, ale to tez glownie ze wzg;ledu na ksztalt:P