Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgffddsfsfhgfhfdgd

ile kg przytylyscie w ciazy?

Polecane posty

Gość gyhuji;kn
ja miałam 62 kg i przytyłam 22 kg do 84 kg a po porodzie karmiąc piersią chudłam i chuuuudłam aż po 3 miesiącach miałam już 26 kg mniej niż po porodzie czyli 4 mniej niż przed ciążą. Karmienie piersią to najlepsza dieta-cud :-)

Gość jhj;
nie ma za co ;) a tak w ogóle Ty nie mialas kiedys nicka po angielsku???

Gość jhj;
i Ty masz synka? boja kiedys z Toba pisalam( tak mi sie przynajmniej wydaje), tylko nie jestem na 100% pewna...a czy kiedys martwilas sie że Twoje dziecka za szybko rośnie???glupie pytanie, wiem;)

Gość jhj;
To chyba nie Ty jednak, bo tamta zdeserowana ( po angielsku) miala synka i martwila sie ze szybko rosnie i sie okazalo, że coś z hormonami mial...jakos tak i myslalm, że to Ty.

Gość tutek-srutek
ja w pierwszej 12 kg, wyjsciowa waga 56kg, po porodzie z powodu depresji poporodowej- 47kg w krotkim czasie, w drugiej ciazy- 9kg, a to tylko dlatego, ze na poczatku bardzo schudlam w powodu ciazowych nudnosci, po urodzeniu dziecka- cesarka- w drugim tygodniu po porodzie wskoczylam w jeansy sprzed ciazy.

Ale wiecie co z tym karmieniem to też nie do końca. Moja koleżanka w czasie karmienia w ogóle nie mogła schudnąć, tak jakby magazynowała cały czas zapasy, dopiero jak przestała to udało jej się zrzucić.

Gość jhj;
no to widocznie Cie pomyliłam;)

Gość ja bardzo dużo
przytyłam prawie 30 kg podczas skarmienia prawie nic mi nie spadało a teraz minęło 10 miesięcy i nadal nie wróciłam do wagi z przed ciąży. spada waga ale baaaaaaardzo powoli mimo ćwiczeń i diety ale taka moja uroda zawsze tak miałam

A ja przytyłam 19 kg. Rok później już było 25 kg mniej bez żadnego karmienia piersią i diet...

Gość 20 kg
i niestety zrzuciłam tylko 15

Gość nunino
35 nie chudlam podczas karmienia piersia dieta cwiczenia i mordega schudlam tyle ile przytylam w rok po porodzie pwod..tarczyca,rzucenie palenia ,brak ruchu (przed ciaza notoryczny ruch) i obzarstwo lenia