Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgffddsfsfhgfhfdgd

ile kg przytylyscie w ciazy?

Polecane posty

Gość fgffddsfsfhgfhfdgd

i ile ważyłyście przed i czy udało sie wam je zrzucić?

Gość jhj;
35 kg przytyłam...przed ciaza wazylam 58 w dniu porodu 93...obecnie 60 ;)

Gość piąty miesiac
ja poki co 1 kg

Gość dsahcdsuykdasfioydsaoysdsdvdww
przy pierwszej 25 przy drugiej 30

Gość kasiunia
przy 1 ciazy 22 kg przy porodzie wazylam 64kg , jakis czas po 40 kg , 2 ciaza jak zaszlam 43 teraz 4miesiac i 45-46 zobaczymy jak dalej, mam andzieje ze nie tyle co w pierwszej ciazy

nie koniecznie zdesperowana.... ja tyle nie żarłam wręcz całą ciąże żygałam za przeproszeniem co zjadłam to ladowało w kiblu i to przez całe 9 miesięcy a i tak cholera przytyłam 30 kilko

Na plus w dniu porodu było 16kg. Po 9 dniach od porodu wskoczyłam na wagę i z ciążowych kg nie zostało mi nic.

Gość jaktaktotak!
przed ciąża 50kg , 40tc 79kg obecnie 52kg

Gość w pierwszwj 23 kg teraz 37 tc
14 na plusie

Gość jhj;
jhj - jak to zrobiłaś że schydlaś tyle po porodzie zeszło jakieś 8 kilo,a reszte zrzycilam na diecie białkowej (ale nie dukana) i diecie amerykanskich astronautów... 35kg!!! to chyba mialas trojaczki, bez urazy ale chyba przesadzilas z zarciem... nie, nie mialam trojaczków,żarłam tyle ;) no ale jak mialam ochote tylko na słodycze i na snaidanie zjadalam 3 paczki to co sie dziwic;)

Gość a co ma być głodne ????
12 kg

Gość jhj;
no własnie w tym problem, że nie mogłam sie powstrzymać;))

24 kg, tyłam od 3 miesiąca równo po 4 kg na miesiąc i nie ważne czy jadłam słodycze czy owoce i warzywa tyłam 4 kg. Później nawet nie jadłam białego pieczywa, zero słodyczy, napojów, nic gazowanego tylko woda niegazowanaq, herbata bez cukru i zawsze było 4 kg. Do wagi sprzed ciąży wróciłam w ciągu pół roku ale to wagi nie do figury bo rozciągnięta skóra na brzuchu została i nawet ćwiczenia nic nie dały, podobno tylko operacja plastyczna może coś dać

Gość 30 tydzien
plus 10 kilo niecale :)

Gość jhj;
a najlepsze jest to, że nie mam w ogóle rozstępów;)co wszystkich bardzo dziwi.

SPOKO...faktycznie zatrzymywałam wode miałam zatrud\cie później po porodzie anemie 2 tygodnie w szpitalu później pod kontrolą lekarzy zakaz odchudzania albo powrót do szpitala ..no i tak zostało później tu i ówdzie eh sama przyjemniśc ale nie ma co narzekać

no wiesz jak wode zatrzymujesz to juz nic nie poradzisz na to. ale uwazam czy w ciazy czy nie w ciazy nie ma wymowek - trzeba sie pilnowac dla wlasnego dobra po prostu. ciaza wlasnie jest tym niby rozgrzeszeniem. no niby tak ale bez przesady. bo dla mnie 35kg to jest niewyobrazalnie duzo. ponad 2 razy tyle co ja przytylam a tez czasem ulegalam pokusom.

Ja przytyłam około 17. Do wagi sprzed ciąży wróciłam dopiero 2 lata po urodzeniu syna. Do brzucha hmmm miałam koszmarny, mam ogromną skłonność do rozstępów no i w ciąży mnie nie oszczędziło. Ale teraz dziękuję za poporodowy pas Pani Teresa, który dzień w dzień noszę, kremy z Avonu na rozstępy, do tego ćwiczenia. I brzuch wygląda całkiem nieźle w porównaniu z tym co było.

ja przytyłam 15,5kg, a przed ciążą ważyłam 51kg, do wagi sprzed ciąży wróciłam w kilka miesięcy karmiąc piersią, było nawet tak, że ważyłam 47kg, już nie karmię i teraz waże 51kg :)

Gość jhj;
a tak w ogóle zdesperowana żona to ekstra laska z Ciebie