Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WarsawGuy81

Depilacja u facetów

Polecane posty

No szybciej bym zaakceptowała jakby facet se ogolił okolice chuja niż jakby sobie ogolił pachy :o Ogolenie pach=rozwód :classic_cool:

Gość dla mnie facet
musi być natrlich :) ewentualnie ogolony przyptaszniku :)

Przyjacielu-ser? :D Wystarczy umyć :classic_cool: 😘 Tak, golenie pach jest niemęskie. Golenie okolic chuja zasadniczo też, chociaż jestem w stanie to czasem przełknąć. Jednak nie ma to jak zapach seksu w trakcie robienia loda.

Gość dla mnie facet
może być na zero albo przystrzyżony :)

Przyjacielu, ale na zero? Bo jak kurwa robi jakiś paseczek :o to w ogóle ble :o albo natural, ewentualnie przystrzyżone, no jak lubi to na zero, ale paseczek? U faceta? Kłębek? :o :o :o

Gość dla mnie facet
najlepiej naturalny ale to jest mało stosowane a szkoda bo dla mnie golenie jest niemęskie...

Przyznam się, ze sam lubie przystrzyc sie na zero - albo zostawiam jedynie przysztrzyzone wlosy ponad k*tasem. Wtedy moje jądra i poniżej, tyłek są niesamowicie wrażliwe na dotyk. I kobieta może dokładnie mnie wylizać.

Wcale, że nie :p Zastanawiałam się ostatnio czy wiem jak masz na imię :D I dalej nie wiem czy nie wiem czy jak zwykle skleroza :(

Ulżyło mi :D Bo jakby się okazało, że jakiś kłębek to przestałabym lubić M. :D Ja jestem Mariolka ((((:classic_cool:)))) :D ;)

Gość dla mnie facet
na jajkach chyba włosy nie rosną :)

Perwersja - wolałabyś liżąc faceta po jajkach, czuć jego wloski na języku? To chyba nie byloby przyjemne...

Dlaczego używasz trybu przypuszczającego? Liżę, i kutasa i jajka i rowek, wszystko nieogolone i jest to całkiem przyjemne.

Maszynka ... taka do strzyzenia wlosow z nakladka na 3mm, ale zeby nie bylo ... to mam 3 maszynki ... ale i tak uzywam jednej :D Nie ma co przesadzac, raz na 3 - 4 tygodnie taki zabieg w zupelnosci wystarcza.

"Michaliny i Mariolki najlepiej się roocha w doopę bez włosów. " :D Doopa bez włosów czy kutas? :D

Gość dla mnie facet
ide bo tu jest olewanie pomarańczy a na czarno nie chce mi sie robić 🖐️ szkoda bo dyskusja ciekawa :)

Hmmm... zeby lizac wloski to rzeczywiscie trzeba byc troche bardziej perwersyjnym:) ale zalezy co kto lubi - jestes ulegla...?

Dlatego ja nie pokazuję publicznie swojej foty :D Zawsze na jedną osobę, która powie komplement znajdą się trzy, którzy po Tobie pojadą :D