sylla19 0 Napisano Grudzień 7, 2010 mam pytanie czy mimo tego ze kobieta nie ma śluzu płodnego w dużych ilościach można zajść w ciążę???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Grudzień 7, 2010 może o ile jest go choć minimalnie, każda oznaka śluzu płodnego, choćby jedna czyli : * przejrzysty * rozciągliwy * płynny oznacza dni płodne a w ciążę właśnie się w nie zachodzi a i jeszcze jedno, to że nie widzisz śluzu płodnego nie oznacza, że go nie ma, wiem bo go bardzo dokładnie obserwuje. Na początku dni plodnych mam go, i wiele innych kobiet, " schowanego " we wnętrzu pochwy, trochę głębiej i musisz generalnie wsadzić palca z jakąś czyściutką szmatką i zobaczysz co tam wyjdzie. Dopiero przy owulacji pojawia się on nawet i na bieliźnie ale i to nie zawsze, czasami cały czas jest " w środku ". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwlllll Napisano Grudzień 7, 2010 niekoniecznie. Sam śluz nie czyni kobiety płodnej. Musi mieć odpowiednie pH - czyli nie może być zbyt kwaśny - no i musi być wystarczająco rozciągliwy i przejrzysty. Generalnie wszystko zależy od tego czy chcesz zajść w ciąże czy też nie. Jeśli nie chcesz to wystarczy Ci byle jaki śluz, jeśli chcesz to musisz go mieć super pod każdym względem. To oczywiście żart ale coś w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylla19 0 Napisano Grudzień 7, 2010 Dziekuje za odpowiedz wyczerpujacac bo ja chyba taK WLASNIE MAM go w srodku... bo kiedys zazywalam tabletki anty i moze przez to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Grudzień 8, 2010 no ja nie zażywałam a też mam w środku :) Z moich obserwacji też wynika, że im częściej chodzisz do toalety tym mniej go widzisz. Nie wiem czemu tak jest, ale np. jak siedzę w domu i załatwiam się częściej to śluzu na bieliźnie nie ma, a jak jestem w szkole i nie latam tam tak do toalety, to muszę wkładkę mieć bo powódź :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lay all night 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Podejrzewam że jak często korzystasz z toalety to parcie podczas siusiania wypycha śluz na zewnątrz i podcierając się usuwasz go, dlatego mało go widzisz na bieliźnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylla19 0 Napisano Grudzień 8, 2010 no tak tez moze byc... ja mysle o dziecku wiec sluz jest wazny prawda;p i boje sie daltego ze cos jest nie tsakze ja go nie widze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwllll Napisano Grudzień 9, 2010 jest kilka sposobów na poprawę jakości śluzu, m.in. zielona herbata. Poszukaj w necie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach