Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikaa123456

Ciąża?

Polecane posty

Gość Nikaa123456

Witam. Mam 17 lat. Powiem szczerze, że bardzo się boję. Bardzo... Słyszałam o przypadkach dziewic w ciąży. Pewien ginekolog wypowiadał się, że wystarczy ręcznik ubrudzony spermą i istnieje możliwość zajścia w ciążę. Ja jestem dziewicą, okres jeszcze nieregularny. Waha się 22-34 dni. Teoretycznie okres powinnam dostać 14 listopada-byłby to 28 dzień. W ten dzień miałam niewielkie plamienie. Później już nic. Dziś jest 7 grudnia i nadal nie dostałam okresu. Fakt, miałam już tak długie przerwy, ale tylko w pierwszym roku od pierwszej miesiączki. A teraz(drugi rok), od ostatniego okresu mija 44 dzień. Przez ostatnie 3 dni miałam nabrzmiałe i obolałe piersi i dość silne krótko chwilowe bóle podbrzusza. U mnie ta historia z ręcznikiem byłaby możliwa. Czy istnieje ryzyko, że jestem w ciąży?

Gość b1eata
zrob test i zjzyj na topik o tepych dziewczynach jakies 40min temu ostatnia wypowiedz

Gość Nikaa123456
??

bzykałas sie czy nie ?? jak nie to przestan pisac bo nie jestes w ciazy. znasz dziewice ktora zaszła w ciaze ?? ja zyje dłuzej id ciebie i jakos sie nie spotkałam