Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkrotceMamusia

JAKĄ POLECACIE BUTELKE DO MLEKA DLA NIEMOWLAKA ?

Polecane posty

Gość mama terrorystka
Jeszcze genialną buteleczką jest Lovi Medical. Ja od samego początku ją używałam, byłam zadowolona bo system odpowietrzający się sprawdził, dziecko swobodnie piło, teraz też jej używam tylko większej wersji, mała sama sobie ją trzyma. Dobrze się przygotowuje mleczko i dobrze myje.

Gość mika_k
Też polecam produkty Lovi! Najnowsze butelki (supervent) mają genialny system odpowietrzenia, dzięki czemu smoczek nie zasysa się, a dziecko nie łyka powietrza i nie ma problemów z kolkami. Poprzednie butelki Medical też są bardzo fajne- ładniejsze, ale bez dodatkowych odpowietrzników. No i co bardzo ważne- smoczki Lovi nie zaburzają odruchu ssania, a więc dziecko nie odrzuca piersi i mama może wyjść na dłużej z domu albo pozwolić w nocy wykazać się tacie przy karmieniu malucha ;)

Gość gocha2323
ja z czystym sumieniem moge polecić butelkę Haberman dla Canpol babies. Jets bardzo praktyczna, ładna a najważniejsze idealna dla dziecka ze wzgledu na swoje zalety min. jest antykolkowa. Ma szereg plusów tj. - smoczek nie zasysa się jak ma to miejsce w przypadku innych butelek, - pokarm leci nieprzerwanie bez względu na stopień nachylenia butelki, - dziecko od pierwszej chwili zaakceptowało kształt smoczka, - dziecko ssie rytmicznie, - swobodnie oddycha przez nosek, - całkowite wyeliminowanie kolek i czkawek Polecam

Gość gosiak0512
Polecam gorąco butelki marki Lovi. Mam w posiadaniu butelki z linii aktywne ssanie z systemem super vent. Moja córka bardzo je lubi i od początku nie miała problemu ze złapaniem smoka który jest fajnie miękki i rozciągliwy jak sutek (karmię piersią i szukałam butelki która nie zaburzy rytmu ssania piersi). System super vent zmniejsza ryzyko występowania kolek dzięki zaworkowi który odpowietrza i zapobiega zasysaniu się smoka. Butelka jest bardzo lekka i przejrzysta, miarka na niej jest czytelna i się nie ściera. Bardzo łatwa w utrzymaniu czystości.

Gość kto to jest kiełbasa
wejdz sobie na https://lespetits.pl/ maja bardzo szeroki wybór nie tylko butelek a takze innych akcesori do karmienia ,zabawek i ciuszków dla niemowląt.

Gość Milaluwaw
O lovi sporo słyszałam, ale skusiłam się na kupno innej firmy (suavinex) poleciła mi ją znajoma i znalazłam w sklepie internetowym kinderland24. Jest naprawdę bardzo dobra i od razu widać wysoką jakość nawet w niby mało ważnym wykończeniu. Smoczki z tej firmy podobno są wysoko ocenianie w rankingach.

Gość gosiak0512
Od niedawna jesteśmy z córką w posiadaniu butelek Canpol Babies EasyStart Newborn baby (35/217, 35/216) i z całym sercem mogę je serdecznie polecić. Butelki są lekkie, solidnie wykonane a smoczek ma zawór antykolkowy i nie zasysa się. Córeczka ładnie z tych butelek pije i lubi oglądać na nich namalowane kwiatki :). W komplecie z butelką 240ml jest czyścidełko do smoków, nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam a to duże ułatwienie w dbałości o czystość smoków. Polecam!

Gość o0o0madzia0o0
U mnie sprawdziły się butelki Canpol Babies Easy Start szerokootworowe i antykolkowe :) według mnie ma idealne kształty, nie jest ani za wąska, ani za szeroka, łatwo się czyści i nalewa do butelki. Mam butelkę o poj 120ml i 240ml-miarka jest wyraźn i nie zmywa się w wyniku mycia. Co więcej do butelki o poj 240ml w zestawie jest szczoteczka do mycia smoczka, czego nie widziałam w żadnych innych butelkach. Smoczek tez spasował mojej córci. System antykolkowy rewelacyjny!

Gość FlightlessBird
U nas idealnie sprawdzają się butelki Canpol EasyStart Newborn - moja córka była dośc wybredna jeśli chodzi o dobór butelki, a z tej od razu piła bez problemu :) Butelka ładna (mamy wersję z różowymi kwiatuszkami), dobrze wykonana, ale również lekka i poręczna - córcia już próbuje jeść samodzielnie ;) Butelka o pojemności 120ml służy nam do dopajania małej wodą, z kolei większa 240ml do karmienia mlekiem. Dysk uszczelniający pozwala mi na bezpośrednie przygotowanie mleka w butelce. Polecam!

Gość gość
Ostatnie wypowiedzi sa pracownikow canpola

Gość gosiak0512
Od 2/3 tygodni jesteśmy w posiadaniu szklanej butelki Canpola z różową sową. Butelka jest solidnie wykonana (raz mi spadła na płytki w kuchni i nadal cała), ma smoczek z zaworkiem antykolkowym i kształtem przypomina pierś mamy więc nie zaburzy karmienia piersią. Łatwa w czyszczeniu. Polecam!

Gość gość
ja butelki dla mojego dziecka kupowalam tutaj www.esska.com.pl i wedlug mnei naprawde warto, przede wszystkim swietna jakosc i prostota dla malucha