Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek449

moja dziewczyna nie jest dziewicą

Polecane posty

Gość Milutki_
no to akurat szczególny przypadek ale abstrahując od tego mówię jak to jest zazwyczaj

Gość pplepleple
ale podszyw mówi prawdę :(

Gość pplepleple
dzizas jak mi się chce śmaiać , był lepszy bo był pierwszy , jakie to proste :) a miałęm taki zły dzień :)

Gość w jakim rozmiarze ten
prawda jest taka ze czasy sie nie zmieniły tylko teraz glosno sie o tym mowi 40 lat temu rodzily dzieci 15-16latki 20lat temu zanim dziewczyny zdawaly matury byly matkami 2 dzieci bez mezow chlopakow wiec porownywanie czasow obecnych do poprzednich jest glupota teraz bardziej uswiadomione.... a i tak trafiaja sie matki 12 letnie wnaszym kraju....te dzieci wychowywane są jako rodzenstwo...

Gość Liza@22
I co z tego,że laska miała 2 chłopaków ,jeśli ją kochasz to nie powinno mieć dla ciebie znaczenia,tym bardziej ,że jak sam pisałeś ten 1 raz to był gwałt.Jakby miała 10 to miałbyś powód do niepokoju a tak odpuśc sobie i ją kochaj ajeżeli nie możesz to odejdź.Ja mam 20 lat i 3 zaliczonych chłopaków i wcale nie czuję się jakoś gorsza czy zeszmacona,także zacznij wymagać od siebie a potem od innych :)

W drugim mezczyznie szukala milosci,bezpieczenstwa ,a okazalo sie ze nie byl jej wart i zostawila gnojka.Szukala kogos i probowala wierzyc,ze mezczyzni sa to wartosciowe "potwory",.Zostala skrzywdzona przez kogos,kto nie zasluguje na miano mezczyzny.

Gość pplepleple
chciałeś wiedzieć czy z tobą jest coś nie tak ? to już wiesz - wg mnie coś jest z toba nie tak

Gość Nazgul
witam moglbym sie wtracic ? Mam podobny problem lecz troszke z innej strony. Jestem 19 letnim prawiczkiem i jestem z dziewczyna ktora ma 18 lat i wiem ze kochala sie juz przynajmniej z 2 lub wiecej chlopakami i nawet na ostro. Ja jestem taki ze powaznie podchodze do zwiazku ale nie wiem czy dam rade byc na zawsze z dziewczyna dzieki ktorej gdy jestem sam to ciagle widze przed oczami jak jacys chlopacy ze tak powiem ja rzna ostro eh niestety mam bardzo bujna wyobraznie. Czy moje obawy sa normalne czy nie powinienem sobie znalezc jakies odpowiedniejszej dzieewczyny dla mnie. Wiem ze ona badzie chciala to nie dlugo zrobic ale ja nie jestem na 100% pewien czy chce chociaz ja oklamuje ze chce by jej nie urazic

gdyby to było bez znaczenia to problem by sie nie pojawił, proste

możesz teraz na drodze racjonalnego myślenia przekonywać siebie że to uczucie żalu, rozczarowania, poczucia straty, dyskomfortu psychicznego jest bez sensu ale to i tak nie zmieni faktu że to uczucie istnieje

Gość Nazgul
eh wszystko jest takie ciezkie

masz wybór - albo byc z nią i z tym uczuciem, które jest jak najbardziej realne albo szukać dziewicy

Skoro Ty nie jesteś prawiczkiem, to nie masz za bardzo prawa krzywić się, że dziewczyna nie jest dziewicą. Jeśli ona Cię kocha, to też na pewno jest jej bardzo przykro, że nie jesteś jej pierwszym. Media i koleżanki robią swoje, faceci też potrafią omotać młodą dziewczynę i zaciągnąć ją do łóżka trochę wbrew jej woli, wmawiając miłość itd. Skoncentruj się na tym, żebyś był jej ostatnim. 2 w wieku 18 lat to naprawdę dużo, ale jeśli na Tobie się skończy to jest ok. Możesz być inni niż ci poprzedni i poczekać z seksem chociaż pól roku.

Nazgul, co najmniej 2 i na ostro i Ty o tym wiesz, więc cała okolica też wie, a do tego sama Cię namawia na seks = to nie dziewczyna, tylko szmata.

Skoro Ty nie jesteś prawiczkiem," przecież napisał, że jest

Gość Nazgul
Nie no przeciez ona nikomu o tym nie mowila napewno pewnie jedynie co siastra no i mi

Gość Nazgul
Zerwalem z nia ale teraz widze ze naprawde ja zranilem i prosi mnie bym do niej wrocil juz od dluzszego czasu

Gość gość
Przerąbane koleś to jest jakbyś miał jabłko ktoś zjadł je a tobie zostaje ogryzek tylko 1000 razy większe!

Gość gość
Up xxxxxxx Sruuuup