Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

to ja E!! - stalam sie tu znana w 1 dzien :D

Polecane posty

no co ty ladaco przeniósł się na główny i jest wszędzie ale kiedyś był znany z tego, że następny wpis pod postem autora był od razu jego teraz namierza topiki i nawet się udziela:D i w sumie fajny jest:)

o duchu lepiej nie wspominać....... najlepiej nie pamiętać , że istnieje

może się rozkręci" ikuś ona sie rozkręciła już z rana :) Ja sie tylko dziwię że tak chujowy nick sobie wzieło to paskudztwo

nick jak nick wiesz mój jakiś wymyślny też nie jest:P a ile przeżył................:D

a tak apropos nicków to fajnie tutaj pisał niejaki wykładowca :D widział go ktos ?

wykładowcę kojarzę ale za jego pisaniną nie przepadałam dużo treści niewiele sensu......

was tez nie lubie gdybym zajebiscie wygladal bylbym krolem seksu ,wyrywal wszystko co piekne ... A tak zostaje mi bluzganie na forum

a ile przeżył" no jest kilka lat :D ps ... moje pierwsze spostrzeżenia były takie ,ze ktoś ikea źle wpisał :P

wykladowca mial przesadziscie dlugasne posty i cos tam kojarze:P a temu czemus dajcie piec minut slawy ,wkoncu sie naprodukowala:D

nie ike pochodzi dokładnie o Indywidualnego Konta Emerytalnego kiedyś miałam gdzieś wpisać nick i leżała obok ulotka..... :D i tak zostało

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAH
22:48 [zgłoś do usunięcia] ike wykładowcę kojarzę ale za jego pisaniną nie przepadałam dużo treści niewiele sensu...... :D i kto to napisal:D

salut no fakt wykładowca miał długie teksty ale moim zdaniem trafne ike czyli ty fundusz emerytalny ? :P ?

regresie- stary capie :D nie znudzi. Mam inny czarny nick :) od roku tu jestem

Gość może i jesteś znany
ale w tak męczący sposób,że szybko zaczną cię olewać moczem prostym;)

regres nie mowie ze nie trafial ,ale czasami mozna to bylo mozna ujac w czterech prostych zadnaiach ,no ale to jego styl byl :)

22:48 [zgłoś do usunięcia] ike wykładowcę kojarzę ale za jego pisaniną nie przepadałam dużo treści niewiele sensu...... i kto to napisal znowu zmieniłaś nicka ?:) czy ktoś specjalnie naśladuje twój styl cytowania i wypowiedzi ?:)

regres zobacz nowa gwiazda cię obraża :D ojejej

co do e? nie mam nie wczytywałam się co do pomarańczy mam raczej pewność :)

przynajmniej moge was tu obrazic , na tamtym koncie udaje milego i zagubionego ... Rozwalacie mi topik ike ruda malpa , jestes tepa i tyle. Brum czasami fajnie cos napisze a ty nudzisz :o regres to eh szkoda gadac , to samo , nikomu nie pomagacie , o kant dupy z takimi radami . Ja narzekam na wyglad ale wy na bank jestescie brzydalami albo zwyklymi szaraczkami

ruda małpa powiadasz gdzieś to już słyszałam :D

jak wracać do nawyków to raczej nie rozwijać skoro musiał zmienić nick, żeby ktoś go zauważył :)