Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może panna mloda

cywilny i kościelny?

Polecane posty

Gość o Boże widocznie dla
rosalindy złapanie męzulka to szczyt ambicji, bo tak to podkreśla "do męża" :D Matko, współczuję :D poza tym jak ktoś nie ma ślubu to nie znaczy, że musi być singlem. Ja akurat jestem mężątką, piszę żeby odeprzeć Twoje zarzuty. Ale znam wiele związkow nie sformalizowanych ktore sa super szczesliwe. Każdy ma wolny wybor, kobieto. A Ty sie tak tym nie szczyc, ze meza masz bo wychodzisz na desperatke

Gość o Boże widocznie dla
a tematy kiedy sie odwiadczy zakladaja wlasnie zdesperowane laski, dla ktorych glownym celem samym w sobie jest ślub i weselicho

mieć meża nie znaczy go złapać. ja też mam męża i ciesze sie że męża............. naprawde

Gość Lilliana
Można ale po co? Pieniędzy na ogół zawsze brakuje na drugi ślub. Taniej wyjdzie konkordatowy bo i tak na cywilny trzeba zaprosić przynajmniej najbliższą rodzinę i zrobić jakiś poczęstunek oraz kupić stroje. Jeśli zamiast wesela zdecydujecie się na elegancki obiad w wąskim gronie to czy konkordatowy czy cywilny wyjdzie niewiele drożej.

Gość no to superr ze sie cieszysz
Ja ślubu nie potrzebuję, jestem w szczęsliwym związku, to co ?? Jestem gorsza od Ciebie bo Ty masz obrączkę na paluszku i (ta dam ta dam) Męża ??:D