Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to wiem więc powiem

MIŁOŚĆ TO COŚ WIĘCEJ NIŻ SEKS !

Polecane posty

Gość Milutki_
teoretycznie mozliwe by było kochanie danej osoby i pozwalanie jej na seks tez z kims innym

Gość miłość nie potrzebuje seksu
ale osoba którą kochasz na pewno tak więc jeśli jest miłość a nie ma seksu to znaczy że jest to miłość bez wzajemności . ktoś może udawać że odwzajemnia twoje uczucia bo to miłe być kochanym taką wzniosła miłością a na boku pukać chętne dziewczyny i zaspakajać się seksualnie

Gość Milutki_
miłość jako taka jest zawsze platoniczna bo jest uczuciem albo wyborem może być dodatkowo seks w sferze fizycznej, który jednak sam w sobie nie jest miłością

Gość Milutki_
jezeli seks jest miłością to prostytutki to najbardziej kochane osoby na swiecie :)

Gość w zwiazku nie ma innej opcji
niz polaczenie milosci i seksu sam seksjest czysta kopulacja, zwierzecym odruchem i brakiem umiejetnosci pohamowania swoich popedow

Gość Milutki_
seks jest raczej zaspokojeniem potrzeby fizycznej ciała, jak jedzenie czy spanie

Gość w zwiazku nie ma innej opcji
no co ty pierdolisz za przeproszeniem:o bez jedzenia i picia nie mozna przetrwac, bez kopulacji oczywiscie ze tak - nie umiesz sie pochamowac???

Gość jesli jest miłość wzajemna
a nie ma seksu to jest to braterska miłość

Gość Rozdrażniony
Miłość to poroniony wymysł kobiet mający usprawiedliwić konieczność kopulacji. Bo jest to przymus. Was obciąża dbałość o jakość potomstwa a nas o ilość. Kto w tym jest lepszy? Faceci, napłodzili idiotów (autora tego posta też czyli mnie) i planeta Ziemia już jest przepełniona bandą napalonych kretynów, bo samiczki zapomniały o selekcji zwanej miłością i rozkładają nogi na potęgę komu popadnie.

Gość Rozdrażniony
bez jedzenia i picia nie mozna przetrwac, bez kopulacji oczywiscie ze tak - nie umiesz sie pochamowac??? pogląd krótkowzroczny, co z tego że pochamujesz się od seksu ale nie spłodzisz potomstwa i pośrednio ty, czyli twoje geny zgniją wraz z tobą w mogile

Gość salsacubanazapomniałahasła:P
ja bym bardzo chciała żeby moje geny zgniły razem ze mną w mogile bo ich nienawidzę. nikogo nie skazałabym na życie w takim pieprzonym ciele.... Miłość to coś więcej niż seks- miłość może istnieć BEZ seksu i wcale nie jest braterska. Ja np. kochając mojego mężczyznę nie pozwoliłabym na seks mimo że on jako całość a więc jego ciało które uwielbiam, strasznie mi się podoba!!! I bardzo mnie pociąga. Ale nie chcę seksu bo mam szkaradne ciało.

Gość miłość-jest-tylko-dla-ładnych
ja mam: 1-wystające na 2cm wargi mniejsze 2-b.rzadkie włosy 3-grubą szyję (męską :( ) 4-grube uda 5-gruby tyłek 6-odrażające, zdeformowane stopy 7-b.brzydkie, męskie dłonie z łamliwymi paznokciami 8-brzydką twarz (wielki nos, cienkie usta) 9-męską klatę ( =brak biustu) 10-otyłość brzuszną 11-krzywe zęby punkt 4, 5 i 10 nie martwią mnie aż tak bardzo, bo wiem że mogę schudnąć (nie jestem gruba, mam tylko lekką nadwagę... 168cm wzrostu, 60kg. Czyli chyba nie można mówić o otyłości...) Tylko że nie mam sił na odchudzanie, bo i tak jestem przeświadczona że pozostałe, wymienione wyżej, wady mnie dyskwalifikują :( Kiedyś jeszcze miałam optymistyczne plany, że będę działać kompleksowo , krok po kroku. Najpierw schudnę, potem kupię sobie aparat na zęby, potem uzbieram na operację piersi i labioplastykę... ale nic z tego ... skąd ja wezmę kasę? Nie ma szans :( z resztą nawet jeśli ją zdobędę, to będę już grubo po 30tce i młodość będę miała daaaawno za sobą :(((( I jeszcze te odrażające stopy i pewne rzeczy na które nic nie można poradzić...... Są jakieś szanse na miłość dla mnie? Aktualnie mi się podoba pewien facet. Tylko czy którykolwiek facet byłby szczęśliwy z posiadaczką TAKIEGO ciała? A nawet jeśli tak, to jak długo? Mogę liczyć tylko na 'zakochanie' (proces psycho-fizyczny oparty na chemii między organizmami bez względu na ich urodę, wpisujące się w zasadę "Miłość jest ślepa"). Minie kilka miesięcy i facet zniesmaczony nie będzie się mógł nadziwić, co on we mnie widział... Tak mi się rysuje życie uczuciowe. :( I jak tu się cieszyć życiem? Mam 23 lata. No i widzicie jakie to życie jest piękne i sprawiedliwe :((((((((((

Gość miłość-jest-tylko-dla-ładnych
jakies odpowiedzi ?

Gość ejnoq2222222222222
en

Gość ejnoq2222222222222
ej no wątek jest ciekawy niech ktoś coś napisze

Pewnie ,że to coś więcej bo można uprawiać seks bez miłosci.. ale myslę ,ze seks jest bardzo ważny w związku nie jest to tylko ,,dodatek" który może byc ,ale nie musi

Gość elemeleduttki+++
no i co zrobić w takim razie jeśli się jest Paszczurem takim jak ja? nie ma seksu, nie ma milosci po kija zyc ?

Gość elemeleduttki+++
mam przejebane a nikt się nie przejmuje :(((((((((((((((((

może to tylko twoje spostrzeżenia na temat swojego wyglądu.... pierwszym krokiem jaki powinnaś podjąć ..to zaakceptowanie siebie a co do tematu hmm... zgadzam się ze miłość to coś więcej niż seks

Gość elemeleduttki+++
nic a nic żadnego seksu moje ciało to niewypał

Gość a ty setunia
seks bez milosci uprawialas?

Gość gryyt
teoretycznie mozliwe by było kochanie danej osoby i pozwalanie jej na seks tez z kims innym-- haha w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedobrze mi na samą myśl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elemeleduttki+++
no jasne że to odrażające............

Gość red label
Kiedy osiągnie się pewien wiek, opadają z człowieka złudzenia i zaczyna doceniać przyjemności. Seks bez miłości przynosi tyle samo satysfakcji cielesnej ile daje coś, co nazywamy "kochaniem się".

Gość jollantta
dziewczyny milość - to głębia jeziora która cicho płynie, spokojna opanowana, cierpliwa, cicha, ....a sex - to wulkan gorący gwałtowny i wywracający do góry świat :P