Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laiczka maliczka

JAK kur*a można zrobić coś takiego swojemu dziecku??!!!!!!!

Polecane posty

Gość laiczka maliczka
nie mogę teraz przez to spać :O a za 6h muszę wstać do pracy. Co za zjeby chodzą po tym świecie!

kurwa wywiozla bym takie babsko do lasu rozebrala i przywiazala do drzewa!!!! I jak potem dzieci maja byc normalne jak maja jakis pojebanych rodzicow ktorzy uwazaja sie chuj wie za co :/ a tak naprawde sa jakimis popierdolonymi psycholami ktorzy powinni byc zakmnieci w zakladzie psychiatrycznym :/

o ja pier...e! jaka psychiczna baba. tak mi szkoda tego chlopca. mam nadzieje ze odebrali jej dzieci. jakim trzeba byc psycholem by sie tak psychicznie i fizycznie znecac nad dzieckiem. ja czasami na mojego krzykne i mam potem wyrzuty sumienia, a ta go pod zimny prysznic???? jej by trzeba taka "terapie" zafundowac by sie nauczyla jak nie powinna postepowac. normalnie az mnie nosi po tym filmie wrrrr....

Gość bir
onajest popierdolona zrobilbym jej to somo powinni ja zamknac w psychiatryku sadystka

jeszcze dodam w temacie bo moze to nie wynika z mojego poprzedniego postu, ze jestem za dycyplina i za karami. moj synek dostaje kary jak na nie zasluzy, jakby klamal tez bym go ukarala ale nie w taki sposob. ona to tak bez emocji robi. to pod jakies dreczenie psychiczne mi podchodzi przy okazji z dreczeniem fizycznym :O nie wiem, nie umialabym sie tak znecac nad swoim dzieckiem, kara musi byc ale jakas normalna, nie stawiajaca rodzica w roli kata :O

Gość co za suka
co za suka. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze odpowie za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ktoś musiał ten filmik kręcić tan to ma też zryty beret że nic z tym nie zrobił

Gość la-olla
czy nakarmiliscie dzisiaj jakiegos pieska ?????

Gość karotenkaaa
:(