Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xantharia

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość Xantharia

Witam! Odrzuciłam, tabletki antykoncepcyjne jakiś czas temu, i teraz bardzo chciałabym postarać się o dziecko. Myślę, że może nawet już jestem, zaczęłam od miesiąca brać Folix, teraz nie dostałam miesiączki, jestem bardziej senna, zamiast okresu dostałam plamienia brązowego, miałam jakiś czas teraz nie wiem temperaturę powyżej 37. Czy mogłam zajść w ciąże, jak myślicie? Proszę o szczere odpowiedzi, to dla mnie ważna.

a jaki czas temu odstawilas tabletki ??? bo z tego co wiem to trzeba odczekac jakies minimum3 miesiace zeby organizm kobiety oczyscil sie z hormonow najlepiej zrob test skoro nie mialas miesiaczki tylko lekkie plamienia i bedziesz miala pewnosc ;)

Gość Xantharia
Robiłam test ciążowy ale własnie wyszedł mi Negatywny. Tylko te plamienia mnie zastanawiają. Tabletki odstawiłam właśnie niedawno. Jestem bardzo ciekawe tego wszystkiego. 13 grudnia mam wizytę u ginekologa, on najprawdopodobniej rozświetli mi tą sprawę.

no to bedziesz musiala poczekac na wizyte czasami jest male stezenie bthcg w moczu i test moze wychodzic negatywny pomimo tego ze jest sie w ciazy

Gość powaznie??
raczej pobozne zyczenie. To plamienie jest pewnie wynikiem zmian hormonalnych po odstawieniu, test negatywny to test negatywny - zrob jeszcze ze dwa - na 99 % wyjda negatywne.

Gość szczesliwa :)
Witam podejrzewam ze jestem w ciazy okres spoznia mi sie miesiac robilam test wyszedl pozzytywnie 2 razy ciagle chce mi sie pic mam bol brzucha co mnie bardzo niepokoi natomiast nie mam zawrotow glowy ani mdlosci czy to sa objawy ciazy musze dodac ze rowniezx chodze siku dosc czesto prosze odpiszczie do in mam dopiero za 2 tyg wiec bardzo was prosze bardzo dlugo sie staralismy o niunie bylabym wdzieczna

Witam podejrzewam ze jestem w ciazy okres spoznia mi sie miesiac robilam test wyszedl pozzytywnie 2 razy ciagle chce mi sie pic mam bol brzucha co mnie bardzo niepokoi natomiast nie mam zawrotow glowy ani mdlosci czy to sa objawy ciazy musze dodac ze rowniezx chodze siku dosc czesto prosze odpiszczie do in mam dopiero za 2 tyg wiec bardzo was prosze bardzo dlugo sie staralismy o niunie bylabym wdzieczna

xantharia - po odstawieniu tabletek okres moze być bardzo nieregularny. powtórz test za jakiś tydzień, jeśli nadal okresu nie dostaniesz. szczęśliwa - jeśli testy są pozytywne to jesteś w ciaży! zawrotów, mdłości, bólu piersi, nic nie musisz mieć, zadnych objawów! jeśli nie masz okresu, test jest pozytywny to jesteś w ciaży! i ciesz się tym brakiem mdłości! bo one są okropne!!!

Mam nadzieje ze jest tak jak piszesz.Dziekuje podejrzewam ze tez jstem w tyg :)

Mam nadzieje ze jest tak jak piszesz.Dziekuje podejrzewam ze tez jstem w 5 tyg :):)

Gość ło matko, wirtualna ciąża
do cholery to zapieprzaj do lekarza a nie wypisuj tu na forum czy mamy telepatycznie zrobić ci badanie ginekologiczne?

Gość Xantharia
13 grudnia byłam u ginekologa, i powiedział że mam miękką macicę, i że to może być najprawdopodobniej ciąża, ale kazał dla pewności przyjść 23 grudnia i wtedy wyjaśni się wszystko co i jak z tą ciąża. :). Mam nadzieję, że jednak będę. Taki malutki prezencik dla Nas rodziców, i rodzinki na święta ;).