Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LMFAO:)

wszyscy spia?

Polecane posty

Gość no przecież
ja nie śpię

to bardzo dobrze, bo ja tez sie jeszcze nie wybieram. mozecie mnie zaczac zabawiac

Kultura, to Ty jednak jesteś dziewczynką, jak podejrzewałem? :D Bo z pantałyku zbił mnie jeden topik, w którym jakiś koleś wypisywał jaki to z Ciebie seksowny facet :D

Wiedziałem, wiedziałem, że ten nick to porażka i wszyscy będą mnie przezywać 😭 durDen :D

Mi się wydaje, że dziewczynką. Lekarze też tak twierdzili :P Po prostu dla niektórych pojęcie seksownego i mającego ogromne powodzenie faceta jest o wieeele szersze :) A, że był taki pewny siebie to nie chciałam zbijać z pantałyku, bo ja dobre serce mam

Bi, mogę z zamienić z Tobą kilka słów na priv? Niekoniecznie w tej chwili. Adres mam w profilu :)

To było zabawne, naprawdę :D To już jakiś czas temu było, ale do dziś pamiętam :D Facet kadził Kulturze, jaki to z niej/go super samiec :D

LMFAO :) Swoje niecne plany to ja w życie wprowadzam tutaj :D Także nie jest, jak myślisz :D

taaak zawsze sie mowi "to nie jest tak jak myslisz" :classic_cool: ja juz wiem co ja mysle :P