Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LMFAO:)

wszyscy spia?

Polecane posty

Oj, jestem Bi ostrożnie, zgadzam się z LMFAO :D Widzisz ja tu zgrywam filigranową 18latkę a być może jestem pełnym męskości facetem:P A Durden pewnie tylko udaje miłego, żeby zastawić sidła ;)

:) Oj ja też się tu wiele interesujących rzeczy na swój temat dowiaduję. :classic_cool: Ale swoją drogą to co mi zrobi przez szybkę? :)

kultura widac ze przez nas zazdrosc przemawia :classic_cool: zawsze to moge ja do ciebie skrobnac :P

Ale ja nie muszę sideł na Bi zastawiać poza Kafe, no dajcie spokój :D Już ją tutaj omotałem przecież :D

Gość zmorkapotworka
Ja nie śpię! Ja! Ja też nie śpię! Nie mogę. Cierpię na bezsenność...

Gość zmorkapotworka
I chodzę po forach internetowych. Nawet nie mam ciekawej książki, filmu, nic. Jedyna nadzieja w Was :D

Ale ...poważnie o tej bezsenności? Takiej wielodniowej, po całych nocach?

Gość zmorkapotworka
Palicie? Bo ja właśnie idę...

Gość zmorkapotworka
Nie, tak nie mam. Zasypiam nad ranem na 2-3 h. I tak od jakiegoś czasu.

No, jak LMFAO naprawde sądzisz, że człowiek tak błyskotliwy, pełen fantazji i kreatywności oraz yyyyy.....uroku osobistego jak Durden by się nie domyślił? Nie mówiąc już o jestem Bi, choć może nie dorównuje ona w pełni Durdenowi, aczkolwiek posiada pewne zalety i przymioty:D

Gość bezzsenna
Ja nie śpie :(

Depresyjna, pożartować możemy nawet bez dłuższej znajomości :D A jak będziesz tu częściej wpadać, to wkrótce też zyskasz znajomych

[skrzętnie notuje: błyskotliwy, pełen... yyy... uroku osobistego...] Byłoby mi niezwykle miło :D Choć nie wiem, czy moje sidła, są na tyle pojemne :P

"No, jak LMFAO naprawde sądzisz, że człowiek tak błyskotliwy, pełen fantazji i kreatywności oraz yyyyy.....uroku osobistego jak Durden by się nie domyślił? " powaznie? bo ja durdenia pierwszy raz na oczy tutaj widze. durden poka fote :D

E tam Depresyjna znać się nie trzeba:) Na kafe to wpadasz na chwilę, zostajesz na dłużej a potem wołają na Ciebie kafeteryjny świrze ;) Ja stanowczo za dużo siedzę i dlatego niektórych kojarzę (lecz mnie - zwykłej mrówy - nie kojarzą, jednak dzielnie pnę się na szczyt sławy) Ja nei wiem czy u mnie to bezsenność, ale się zdrzemnę koło 6-7 pewnie, jak to mam w zwyczaju

Ja pewnie niedługo usnę :) Ale widzę rozmowa tak się rozkręciła, że nic a nic nie jestem potrzebna :)

no jakos chyba nie bardzo. moze za maly monitor albo potrzebuje dodatkowych bodzców? :P

No właśnie LMFAO, u Ciebie nie? Masz coś z ustawieniami grafiki chyba nie tak :D

A Ty tu Kultura, gwiazdorko, nie kokietuj - zwykła mrówa się znalazła :P