Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aafisia fisia

moje marzenia

Polecane posty

Gość aafisia fisia

Chcę, żeby były już wakacje, chcę mieć pozytywną ocenę z farmakologii w indexie, chcę nareszcie się wyspać, chcę znaleźć mądrego,przystojnego faceta, chcę dostać się na psychologię po ukończeniu obecnych studiów i mieć spokojną niemęczącą pracę w aptece, chcę, żeby moja rodzina była zdrowa,chcę do Indii na miesiąc, czy ja tak dużo chcę?chyba nie,a kafeterianie mają jakies marzenia i cele?

A ja bym chciał napisać książke, którą mam w głowie już jakiś czas, wydać komiks, którego już męcze kilka lat, pojechać do Norwegii, lub najpierw znaleść fajną dziewczyne, która będzie wierna. Mieć prace, założyć rodzine i być dobrym ojcem i później mam nadzieje dziadkiem, takim zwariowanym staruchem!!

Gość ja myśle, ż Twoje marzenia
nie są wygórowane i to wszystko przyniesie Ci Mikołaj pod choinkę... Zresztą bardzo Ci tego życzę :-)

po co Ci psychologia do pracy w aptece? ja obecnie mam tylko jedno marzenie ZDAĆ SESJE, a wszytsko inne sie ułoży, pieprze brak fceta, inne marzenia też odkładam na bok, chce zeby był już 23 grudzien i chche miec satysfakcje ze wszytskie egzanimy napisałan dobrze, przynajniej na minumum, zeby tylko zaliczyc uffff

Gość ja myśle, ż Twoje marzenia
zazdroszczę Wam waszych marzeń................

Gość aafisia fisia
psychologia do pracy w aptece niepotrzebna, ale ja mam szerokie zainteresowania, i obecnie studiuję farmację, a dodatkowo po ukończeniu za 2 lata chcę na zaoczna psychologię jako na drugi kierunek

ok, rozumiem tez kiedys mam zamiar zrobic drugi kierunek ze wzgledu na moje zainteresowania, bo teraz robie też ciekawy ale bardziej opłacalny i przyszłosciowy ja myśle, ż Twoje marzenia czemu? co z Twoimi jest nie tak?

Gość moje marzenie
żeby mnie kurwa przestał boleć ząb

Gość aafisia fisia
to trzeba do dentysty

Gość sylvia123
a ja po prostu nie chce miec doła, ktory ogarnal ostatnio moje zycie...

tez chce juz skonczyc studia, miec zdrowie i na tyle dostatnie zycie by moc pare psiakow ze schroniska zaadoptowac

Gość I'm in bad romance
żeby moja mama wyzdrowiała z tego raka trzustki skurwysyna! znaleźć prawdziwą miłość ze wzajemnością mieć dobrą pracę i zacząć moje wymarzone studia - politologię (wiem, ze to się kłóci z dobrą pracą, ale ja to kocham ;) ) iść w końcu na prawo jazdy skończyć szkołę policealną i dobrze wypaść na praktykach w między czasie skończyć jeszcze kilka kursów być w dobrych relacjach z chłopakiem, który mnie kocha, a z którym nie chcę być, bo ja go nie kocham, ale lubię z nim rozmawiać od czasu do czasu i to podnosi mnie na duchu

Gość gggg343
Żeby w przyszłym roku skończyć te cholerne studia- a reszta niech zostanie bez zmian- relacje z chłopakiem, rodzicami.... No i mogłabym dostać jakąś fajną pracę po tych studiach.

Gość aafisia fisia
a ja mam na dzień dzisiejszy takie marzenie, żeby się jutro okazało że jako jedna z 15 osób zaliczyłam jednak kolokwium z farmakologii