Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agguuuusiaiasa

mąż wyjeżdza do.....

Polecane posty

Gość agguuuusiaiasa

witajcie! moj mąż podłapał po znajomosci takie zajęcie żeby za 300zł max 400zł pojechać np. z naszego miasta do innego na dwa dni, żebyw tym aucie przewieźć biznesmenow albo jakis ludzi ktorzy to autko sobie wynajęli-jest to auto imprezowe z rozrywkami, mozna tam pić, bawic sie, tanczyc(taki busik) jesli biznesmeni zapłacą moga sobie tak siedziec z paniami do towarzystwa..... itp itd.... DENERWUJE MNIE TO ŻE MUSI NP. ZOSTAC W INNYM MIESCIE NA DWA DNI W HOTELU Z TYMI LUDŹMI A CI LUDZIE KTORZY WYNAJELI AUTO BEDĄ TAM SIE ZABAWIAC A POTEM BEDĄ NP. MIELI KONFERENCJE ALBO POPROSTU TYLKO IMPREZE.... ALE PRZECIEZ JESLI ZAMOWIĄ SOBIE DZIWKI TO NIE WIERZE W TO ZEBY MĄŻ GRZECZNIE SPAŁ W POKOJU GDY OBOK ZA SCIANĄ BEDĄ SIE ZABAWIALI!!!!!!!!!! CO O TYM MYSLISCIE.... DODAM ŻE ON BY JEXDZIŁ W TYMN AUCIE Z PRZODU OBOK KIEROWCY JAKO OCHRONIARZ... TO CO WY O TYM SĄDZICIE? (TO TAKIE ZAJECIE DODATKOWE, NP RAZ, DWA RAZY W TYGODNIU.... MOZECIE TO AUTKO OBEJRZEC NA INTERNECIE JESLI WPISZECIE WWW.PARTYCAR.COM

Gość podobny temat juz byl
z ta roznica ze facet mial obslugiwac wieczory kawalerskie,busi z rura itd.

Gość aaaguuusiaia
moze i był podobny temat, nie wiem...ale ja zalozyłam dzisiaj moj i licze na to ze ktos sie wypowie...

Gość aaaguuusiaia
nie jestem żadną spamerką... nie reklamuje stronym, tylko ten link dalam zeby ci ktorzy nie wiedza jak to wyglada zobaczyli i powiedzieli co sądzą o tym że mąz w tym jeździ,.

Gość Biznesmeni będą jeździć,
powiadasz? :D Przestań spamować i do tego głupio :O