Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaapaszka

wybór technikum,czyktoś zechce mi pomóc? ważne!

Polecane posty

Gość gość
Dobrze płatne zajęcia... Nie przesadzałabym. Owszem, nie ma wielkiego problemu z bezrobociem, owszem jest szansa dorobić się czegoś, zwłaszcza jeśli ktoś jest dobry, ale jednak często trzeba zaczynać od nisko płatnych stanowisk. W gastronomii jest dużo nadużyć jeśli chodzi o prawo pracy. Z innej beczki:Zespół Szkół nr 2 im. Władysława Jagiełły w Mrągowie - to chyba coś dla Ciebie. Małe urokliwe miasteczko, piękna przyroda, region nastawiony na turystykę (dużo okazji do zdobywania praktyki w czasie ciepłych weekendów), jest internat. Tyle, że dość daleko od Łodzi.

Gość gość
Mój syn chodzi do tego technikum ZDZ i powiem szczerze, że i on i ja jesteśmy zadowoleni. Chłopak dobrze się uczy i chętnie uczęszcza na zajęcia. Myślę, że jest to kwestia świetnej kadry pedagogicznej w tej placówce.

Gość gość
Ja też słyszałem same pozytywne opinie na temat technikum na Podwalu, więc szkoła jest naprawdę dobra!!!

Gość gość
czy ktos z was uczy sie tu www.wshig.pl ? zastanawiam sie nad zalozeniem tam papierów...

Gość gość
jezeli lubisz gotowac to zawsze po technikum mozesz pojsc na przyklad tu www.wshig.pl :) a mysle, ze warto, bo to dobra szkola.